Last news in Fakti

30 Януари, 2020 07:00 9 907 1

Вашият хороскоп за днес, 30.01.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Лек и подвижен ден за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 30.01.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Идеален ден за приключване на започнатото. Ще прозирате мотивите, движещи събитията и това може да ви направи прекалено самоуверени, а не бива. Винаги има още един пръст, който не забелязвате - Божествения.

Телец

Великодушни и щедри, днес ще сте радост за всички. Ще съумявате да направите щастливи онези, които се докоснат до вас, направо богопомазани ще се чувствате.

Близнаци

Днес е денят на Юпитер, време за щедрост и споделяне. Новите начинания не са препоръчителни, по-скоро е момент за рекапитулация на първия месец от годината. Вътрешна работа и анализ.

Рак

Днес въображението може да ви изиграе лоша шега. Не залитайте по паранормални дейности, че може да ви струва скъпо. Многото разговори може да ви 'изядат' главата, внимавайте.

Лъв

Денят е зареден с енергия и сила. Посветете го на важното в живота, на справедливостта и личностите, внасящи светлина в живота ви, на това, което си заслужава.

Дева

Прекалено сериозни и сдържани ще сте днес, нещо което едва ли би учудило някого. Определено ще се нуждаете от човек до себе си, защото не можете да намерите опора в душата си.

Везни

Днес може да ви се наложи да работите на показ, старателно обмисляйки всяка своя стъпка. Това ще ви е необходимо накрая, ако някой се опита да ви обвини в бездействие.

Скорпион

Ден за планиране, но и за приключване на отлагани задачи. Малко трудно ще съвместите двете дейности, но не е невъзможно. Важното е да не подхождате твърде емоционално.

Стрелец

Доста нервни и сприхави ще сте днес, нещо нехарактерно за вашата мила, любвеобилна натура. Не се хващайте на бас, защото ще загубите. И не давайте пари на заем, няма да ви ги върнат.

Козирог

Днес емоциите ще оказват пагубно влияние на онова, което вършите. Опитайте се да се овладеете и да правите нещата, както трябва, а не както ви подсказват чувствата.

Водолей

Лек и подвижен ден, ще имате нужда от много движение и много информация, любопитството ще ви води. Контролирайте способността си да преувеличавате нещата, които споделяте.

Риби

Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Не бъркайте работните с личните отношения.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТОШО

    2 0 Отговор
    Тази светлина която виждаме като звезда пътува 500 г. към земята и то от близките.Така че това няма как да окаже влияние на човешките решения.