5 Февруари, 2020 07:00 8 709 0

Вашият хороскоп за днес, 05.02.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нервен ден за Раците

Вашият хороскоп за днес, 05.02.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте чувството си за вина.

Телец

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления, но след това ще ви напомнят, че имате доста служебни задачи. Не се дразнете от лошото отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.

Близнаци

Подгответе се за един емоционален и забързан ден. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с комуникации.

Рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Работата с административните служби отново ще ви създава напрежение, ако можете прехвърлете тази орис на друг, по-малко емоционален от вас.

Лъв

Малко повече разходи ще имате днес, но това няма да ви е неприятно, защото ще са все за ваши любими неща. Бъдете внимателни на кого какво казвате, защото може да ви разберат криво и после дори прошката няма да оправи работите.

Дева

До обяд - служебни проблеми, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните ангажименти вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Везни

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подпомогнати от храната, но следобедното ви настроение е вече за предпочитане, ще сте си влезли напълно в кожата си.

Скорпион

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, но това не означава, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите около къщата ще ви напомнят доста осезателно за съществуването си.

Стрелец

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прекрасното ви настроение. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене.

Козирог

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите.

Водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели да свършите набелязаните задачи. Не се впрягайте ако шефа ви намери кусури, вие сте направили каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии амбиции.

Риби

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще се чудите какво толкова им става на другите. Ще трябва да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА