Last news in Fakti

7 Февруари, 2020 11:20 5 191 4

Жените с тези 3 имена имат силен характер

  • силен характер-
  • жени-
  • издръжливост-
  • непоколебими-
  • воля-
  • имена-
  • женски имена-
  • астрология-
  • нумерология-
  • характер

Тези дами притежават изключителен нрав и не знаят граници, ако си наумят нещо

Жените с тези 3 имена имат силен характер - 1
Снимки: shutterstock

Волята и решителността са черти от характера, които не са присъщи на всеки човек. Според някои те не се учат и придобиват, а са заложени в изначално в нас. Ето защо не е възможно да бъдат научени. Поне това е една от теориите, в която вярват някои, като астролозите и нумеролозите, например.

Тези две псевдонауки се основават на идеята, че всеки човек има предначертан път, който зависи от зодиакалния знак, под който е роден, от датата и часа на раждане и от куп други недоказани причини.

Какво ни прави силни, решителни и непоколебими? Може би отговорът се крие в нашите гени, или в средата, в която живеем, или идва от възпитанието ни, а може да се дължи и на името, което носим.

Астролози и нумеролози отдавна изразяват ясна връзка между името на човека и неговия характер. Експертите в тази област са изчислили, че жените, които носят едно от тези три имена, притежават издръжливост и сила и не се колебаят да действат, когато си наумят нещо.

Ето кои са трите женски имена, чиито притежателки има много силен характер:

Жените с тези 3 имена имат силен характер
Снимки: shutterstock

Александра

Това име означава „смел защитник“, така че значението му говори само за себе си. Освен това името се контролира от зодиака Овен - един от най-уверените и силни знаци. Ето защо Александра недвусмислено е призната за силната и могъща жена, отличаваща се с мъжествен характер.

Силата на собственичката на това име не знае граници, затова често Александра се смята за твърде амбициозна и принципна.

Жената с това име успешно се състезава с мъже, че дори често изпреварвайки ги в постигането на професионални височини. Александра почти винаги е трудолюбива и упорита в работата си, но не обича да се занимава с домакински работи.

Собственичката на това име предпочита да бъде приятелка с мъжете, тъй като за нея е много лесно да общува с по-силния пол. Другите жени обаче често смятат Александра за твърде груба и пряма.

Жената, която носи това име е наистина силна – тя никога не се отказва, не върти интриги, а просто упорито преодолява всички препятствия.

В миналото цариците често са се казвали Александра, тъй като това име означава власт и увереност.

Валерия

Това име буквално означава „силна“. На Валерия е присъща прекомерната емоционалност. Жена с това име се оказва истинска холеричка.

Общувайки с нея винаги сте на тръни, тъй като никога не знаете какво ще направи Валерия в следващата минута – смее се, а секунда след това беснее. Тя е непредсказуема и чувствителна, но ако се стигне до благополучието на нейните близки, жената моментално ще се превърне в гневна лъвица.

Валерия ще защитава семейството си с всякакви налични средства. Тя никога няма да загуби целта си, като не си позволява и миг на слабост. Валерия притежава огромна сила на волята и добра интуиция, която често се ръководи от трудните решения, които ѝ се налага да взима.

При мъжете Валерия търси справедливост и надеждност. Тя не претендира да е лидер, но ако е необходимо, ще поеме ръководната позиция в семейството.

Във всеки бизнес, който Валерия подхване, успехът ѝ е гарантиран, тъй като тя е много делова и целенасочена.

Дария

Това е едно от най-мощните женски имена, което означава „победител“. Това име е „покровителствано“ от зодиака Овен, което прави Дария още по-силна личност. Тази жена не се страхува да поеме отговорност, напротив – винаги избира ролята на лидер. Дария не знае как да бъде водена, защото нейният силен и властен характер принуждава хората наоколо да ѝ се подчиняват.

На Дария обаче ѝ липсват женственост и нежност, но въпреки това винаги е заобиколена от много мъжко внимание. Енергична, смела и предприемчива тя е жена, която обича работата, свързана с бърза реакция. Често Дария отваря собствен бизнес.

Собственичката на това име упорито се стреми към победа на всяка цена и няма да се успокои, докато не достигне до желаната цел.

Дария има остър език, умна е и чаровна. Въпреки характера си тя бързо се запознава с много хора, защото обича да общува и да опознава нови личности.

В личния живот собственичката на това име твърдо е лидер, лесно поема по-голямата част от отговорностите в семейството.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да добре

    15 1 Отговор
    Според мен е необходимо някои журналисти да обръщат повече внимание на психичното здраве
  • 2 Телефончету

    6 1 Отговор
    Въй, да пази Бог...!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДДРОнег

    2 3 Отговор
    ммм, за Валерия може и да са прави - на Конан варварина мацката така се казваше, нали?! А се върна от оня свят, за да го спаси - значи прави невероятни неща, когато иска :):):)