Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 15:31 60 714 17

Ева Кикерезова проговори за раздялата с бившия си

  • ева кикерезова-
  • черешката на тортата-
  • семейство-
  • дом

Kрасивата водеща участва в "Черешката на тортата"

Тв водещата и настояща синоптичка по БНТ Ева Кикерезова проговори за първи път за отношенията с бившия си мъж - адвокатът Пламен Марков, с който се разделиха преди пет години, пише Хотнюз.

Тази седмица красивата дама е сред участниците в "Черешката на тортата", където впечатли всички с непринудено поведение и откровеността си. Чаровната телевизионерка разказа за първи път за един от най-тежките си периоди в живота, а именно раздялата с първия ѝ мъж.

"Хубаво е, че останахме в много добри и хубави отношения с бившия ми мъж. Помагаме си, общуваме нормално. Човек трябва да приеме това, което се е случило. Много важно е да не се обвинява партньора, нито себе си. Казах си, че в крайна сметка това е било и не можем да се върнем назад и да поправим нещо. Кой каквото си е надробил, това е. Приемаш го, боли много, чувстваш се като изгубено дете без родители. Защото човекът до теб ти е бил най-близкият.. Това, което направих е да си продължа живота", призна емоционално красавицата, която от връзката си с Марков има син Николай.

С настоящия ѝ мъж - Явор, който също е адвокат, имат още две деца. Романът им започва през 2015-а, а година по-късно на бял свят се появява първата им дъщеричка. Втората проплака в края на миналата година през ноември.

Телевизионният път на Кикерезова започва преди повече от 13 години в ефира на несъществуващата вече телевизия BBT. В онези години предаването ѝ "Звезден прах" се превръща в един от най-гледаните лайфстайл блокове. През последните години журналистката е лице на БНТ, където има собствена рубрика в сутрешния блок - "Звездно досие", а от скоро е и тв синоптичка. Освен това Ева е и сред успешните ни модели и водещи на редица светски мероприятия.

"Почти никога не ми се е налагало сама да си търся работа. Винаги се е случвало така, че да ми се обаждат и да ми предлагат. Лятото ми звънна Жоро Любенов и ми каза: "Искам да ти кажа нещо, не е за по телефона, да се видим!" Бях се притеснила, не знаех какво точно иска да ми съобщи. Когато се видяхме, той се е притесняваше да ми каже, че искат да ме преквалифицират в синоптичка. А за мен това беше страхотна новина, нещо много яко. Защото най-хубавите жени ги избират, за да представят прогнозата на времето в телевизиите. Аз току що бях родила третото си дете и това за мен си беше направо повишение и голям комплимент. Признавам си, че в началото смятах, че е много лесно да съобщаваш прогнозата, подцених положението. Всъщност си е доста сложно и отговорно", разказа в "Черешката на тортата" Кикерезова.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    40 13 Отговор
    Ева , ху дъ фак ис Ева.
  • 2 Остър х.й

    51 12 Отговор
    Палавница. ЯКО ГО ОБИЧА К*Р@ !!!

    Коментиран от #17

  • 3 Интересна фамилия

    22 9 Отговор
    Никога това име не съм го харесвала, производните също...! (Във входа имаше една, вечно пияна,дърта, искаше през терасата да се хвърли..може би затова...!) Да пази Бог.!!!
  • 4 Оле

    24 16 Отговор
    М, те май още 10 сантиметра и ще и висят наравно с пъпа
  • 5 Фичо

    56 5 Отговор
    Не знам коя е мацката, но има страхотен балкон! Супер вименце е отвъртяла.
  • 6 Турчин

    39 3 Отговор
    Браво красива българка ашколсун машаллах
  • 7 Гост

    12 13 Отговор
    Тез дълги боски.... До къде ли са без тва дет ги държи?

    Коментиран от #9, #10, #11

  • 8 Бай Стою касапина

    2 19 Отговор
    Не е лоша кака, ама и тя като президента се чуди тез, ръчички де да ги завре. Да върви при Бербатов да изкара един курс по жестикулиране. Доволна ще остане. Пък може да й излезе и късмета. Бербо си е пич.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 А бе

    4 1 Отговор
    Шшш кви са тия новини аз реших че е чупила "джангото". Кво ни занимавате с бивши от преди пет години?!
  • 13 Разбирателство и уважение ФИН

    2 1 Отговор
    На един мъж, жена когато му оправи живота, само тогава може да разбере що за човек може да е !

    Коментиран от #14

  • 14 Последно и извинете

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "Разбирателство и уважение ФИН":

    Ама както човека си каже, след това ше има резултати !
    Става въпрос за едно момче, което преди години се заснело в звукозаписно студио как пее 3 песни , много "красиво" се получило че чак не си личи че може да се оправи тонуса, периферията, чувствата и тембъра на гласа !
  • 15 Дерибеев

    13 2 Отговор
    Ева има огромни сочни гърди !
  • 16 Htc

    5 0 Отговор
    Българина си е пълен йедиот.Оставете Ева на мира!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.