Last news in Fakti

17 Февруари, 2020 13:31 4 448 7

Диляна Попова и Асен Блатечки отново се събраха (ВИДЕО)

  • диляна попова-
  • асен блатечки-
  • модел-
  • актцор-
  • заедно-
  • връзка-
  • отношения

Бурните отношения на двойката са били повод за много клюки през годините

Диляна Попова и актьорът Асен Блатечки отново се събраха. Това призна красавицата, която има дете от него, в интервю за "Неделята на NOVA" . В отговор на въпроса на водещия Мариян Станков - Мон Дьо дали двамата са заедно, Диляна Попова каза "да".

„Историята ни с Блатечки не трябва да се разказва. Тя си е такава, каквато е – с хубавите и лошите моменти. В момента с него сме заедно. Никога любовта не може да е грешка. Особено, когато се е родило и дете, вследствие на тази обич. Винаги се притеснявах за сина ни, защото често се пишат неща, които изобщо не са така. Не знаех как ще ги приеме. Имаше период, в който преживях тежко някои моменти. Не давах интервюта и се затворих в себе си”, сподели Диляна Попова.

„Аз съм чувствителна, наивна и се стремя да бъда добра. Следвам мечтите си. Имам щастлив живот. Случват ми се хубави неща. Благодаря всеки ден на хората, които са около мен и ме подкрепят. Понякога лесно се отказвам. Не съм достатъчно борбена. Трябва да бъдем по-духовни и вярващи”, сподели актрисата.

Диляна говори и за новия си филм „Останалото е пепел”, в който тя играе Мария – влюбената секретарка в Атанас Буров, изигран от Блатечки. „Беше ми трудно, докато започнаха снимките. После викнаха и Асен на кастинг. Накрая разбрахме, че ще снимаме заедно. Той ми помогна за образа ми. Във филма говоря на английски”, сподели актрисата.

По думите ѝ е трудно да си модел. „Това е професия, която изцяло зависи от начина, по който изглеждаш. В един момент трябваше да спра да се самонаблюдавам, винаги да заставам в по-красивия си профил. Понякога се чувствам красива, друг път не. Например имам сенки под очите още от дете”, каза Диляна Попова. Актрисата сподели, че няма Facebook профил и не чете какво се пише в интернет за нея.

Попова коментира и тенденцията жените все по-често да посещават хирургическите кабинети. „Жените губят нежността си. Лицето става по-голямо, когато си поставиш филъри. Аз нямам корекции. Преди години имах хиалурон в устните, но ми пречеше и го махнах”, сподели още моделът.

Според Диляна е крайно време да се погрижим за планетата ни. „Това е нашият дом, който е задръстен от боклуци. Всеки ден гледам по новините за незаконни сметища. Това ме плаши. Дразня се на хората, които ме питат защо се занимавам да събирам отделно отпадъци. Човекът е най-страшното животно”, каза актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо

    10 5 Отговор
    Може ли повече да не ни занимавате с харема на Блатечки!
  • 2 Блатечки...!

    4 7 Отговор
    Тази беше с един мой любимец, пак не я харесвах, сега пък хич..! (Дано не съжаляваш един ден...!)
  • 3 Противняк

    10 5 Отговор
    Този е не по-малко противен от братята бахарови и от Калин Врачански четиримата се борят за първото място но всички други са на второ от този който ще спечели първо
  • 4 Sisitosi

    1 2 Отговор
    Много грозен мъж
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 РЗС

    2 3 Отговор
    Некой снощи ми е ровил в хладилника, кой ли е?
  • 7 питам

    1 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Какво е вагинален дилатор и какво е неговото приложение по темата?