Last news in Fakti

2 Август, 2012 16:51 1 386 0

Варна събра 2114 лева за Ади

  • ученици-
  • аделина коджабашева-
  • ади

2114 лева преведоха ученици от Варна по сметката на Аделина Коджабашева, съобщи ВарнаУтре.

Миналата седмица те организираха кампания в две части за набирането на пари за болната им връстничка от Бургас. Акцията стартира в понеделник, когато на ларгото във Варна, излязоха ученици от различни училища и с кутии в ръце молеха минувачите да подпомогнат каузата.

Този понеделник децата организираха концерт, на който популярни изпълнители пяха благотворително. Комисия от учениците, водена от инициатора на кампанията във Варна – десетокласничката от ВТГ „Г. С. Раковски” Полина Христова, отвори кутиите и преброи събраните пари. Прибавиха стотинки, за да закръглят сумата, която стигна 2114 лева. Вчера те я внесоха по банковата сметка на Аделина Коджабашева.

"Тези средства са само част от парите, които варненци и гостите на града отделиха за Ади. Повечето, научавайки за кампанията ни от флаерите, които раздавахме, пускаха SMS-и, а не пари в нашите кутии. Много хора, срещайки ни в районите на „Севастопол” и Фестивалния комплекс, ни подминаваха, защото не ни вярваха. Доказахме, обаче, че единственото, което ни водеше през кампанията бе желанието да помогнем на Ади. Благодарим от все сърце на всички, които ни повярваха, които ни се довериха и подпомогнаха нашата кампания. Пожелаваме бързо възстановяване на Аделина, сподели Полина Христова.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА