Last news in Fakti

8 Април, 2020 09:30 3 822 6

Отслабване с танци (ВИДЕО)

  • отслабване-
  • танци-
  • вкъщи

Стилове като салса, бачата и кизомба са великолепен начин да го постигнете

Отслабване с танци (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Танцовите движения са най-естественият фитнес. Няма по-добра система на спортна тренировка в света от този вид натоварване. Уроците по танци не само спомагат за укрепване на мускулите, но и за подобряване на стойката, придобиване на красива походка и плавни движения. Тренировките ще ви помогнат да изваете тялото си, да се отървете от целулита, да изправите раменете и да придобиете грациозна походка. В същото време, наблюдавайки приятните трансформации на тялото си, в хода на заниманието получавате реални резултати бързо и без усилие, включително да подобрите емоционалното си здраве, да разнообразите и събудите интереса си към живота, да се заредите с енергия, да получите удовлетворение, пише sense4style.com.

Най-подходящи за отслабване са латиноамериканските танци. Тъй като спецификата на латино категорията включва ритмичност, бързо темпо, съсредоточеност и издръжливост, след края на тренировката, може да загубите значително количество на излишните мазнини, а така, с течение на времето – и килограмите!

Ориенталските танци, от друга страна, помагат буквално „да стопите“ излишни сантиметри от талията си, тъй като основни елементи са въртеливите ритмични движения на бедрата и разклащане на ханша.

Стилове като салса, бачата и кизомба пък са великолепен начин да постигнете постепенно и дълготрайно тонизиране на мускулите, чувственост и плавност на движенията, освобождаване на съзнанието, като същевременно горите средно по 250 калории за час тренировка. Да не говорим за многобройните здравословни предимства като укрепване на сърдечната дейност, подобряване на дишането и координацията на движенията, изхвърляне на токсините и повдигане на духа.

Ето и едно видео за вдъхновение:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ударете един кючек

    5 0 Отговор
    И ще отслабнете
  • 3 юбряяяаа

    2 0 Отговор
    За много българи вече ще е: Отслабване с таратанци.
  • 4 ГОСТ

    3 1 Отговор
    Това е правилния начин.......
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Един

    0 0 Отговор
    Венче, не си запозната с класацията! За отслабване на първо място по "ефективност" е секс с непознат на общодостъпно място!