Last news in Fakti

12 Април, 2020 07:00 7 255 8

Вашият хороскоп за днес, 12.04.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един ден на цветни вдъхновения за Везните

Вашият хороскоп за днес, 12.04.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Цветница е днес, празник, който сякаш кара човек да цъфти вътрешно. Макар и в условия на усложнена комуникация, ще откриете начин да поздравите щастливите именици и да направите деня празник.

Телец

Този прекрасен ден, когато всичко цъфти и грее в пролетни цветове. Усмихнете се и направете деня си по-цветен, по-шарен, пролетно красив. Пуснете слънцето в душата си.

Близнаци

Усмивки и пъстрота, пролетта полека започва да настъпва, да завзема полянките, дърветата, душите на хората. За днес сигурно ще сте оставили много неща и разговори и трудно ще се вместите в 24 часа, но пък не ви пречи да опитате, вие го можете.

Рак

Споделете цветното си настроение днес, разцъфнете с този цветен ден. Може да отделите няколко часа и за едно пролетно почистване. Имате нужда да изхвърлите старите вещи, старите мисли, старите рани.

Лъв

Вдъхновение няма да ви липсва, а и провокатори ще се намерят. Определено имате нужда да ви забележат и да ви се възхищават колкото може повече.

Дева

Днешният ден определете за служба на себе си. Направете полезните неща, които все отлагате. Ако успеете да съчетаете полезното с приятното, ще сте истински чудотворци.

Везни

Един ден на цветни вдъхновения. Добре е да се обърнете към ароматерапията. Ако нямате ароматни масла у дома, със сигурност имате билков чай, чийто аромат може да ви разкаже много истории.

Скорпион

Нали знаете, че ограниченията идват от собствения ни ум. Колкото и да обвиняваме света, правителството, Бог, в крайна сметка всичко опира до нашите персонални избори. Днешният празник на цветята ще ви помогне да преосмислите, да погледнете, да оцените по нов начин себе си и собственото ви място в собствения ви живот. Бъдете честни пред себе си.

Стрелец

Доста променливи настроения, също като пролетното време, но също толкова вдъхновяващи и животворни. Просто днес ще сте вдъхновител, организатор, новатор, вживейте се в тази роля.

Козирог

Днес ще ви се иска да сложите ред у дома и всичко да става според предварителната ви програма. Не е нужно да издребнявате и да се сърдите за щяло и нещяло, все пак – неделя е, макар и в необичаен формат.

Водолей

Далечните неща ще са толкова примамливи и обещаващи днес. Не налапвайте въдицата на празните обещания, чуйте най-напред собствената си вътрешна мъдрост. Бъдете по-разумни и практични.

Риби

Каквото и да става, все пак е неделя, а неделята е празник. Човек през този ден е най-добре да бъде себе си и да следва мечтите си. Е, ако се налага да убеждавате някого в нещо, да води важни разговори, трябва да го сторите именно днес.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Баро Вкаров

    2 0 Отговор
    И ся последно,важи ли хороскопа за тея дето днес ще умрат?
  • 6 Минчо

    2 0 Отговор
    До коментар номер 4. Ей Стояне ти си беше пияница преди карантината и ако уцелееш след нея пак, ще си пияница.

    Коментиран от #7

  • 7 Смока

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Минчо":

    Парапунчо а ти какъв си, от 40 години си алкохолик помниш ли кога се ловихме на бас в ресторанта кой ще издържи без пиене кога ми говореше за мъртвите ми макак и татко и ме разрева. Ако не беше преебал баса щех те победа

    Коментиран от #8

  • 8 Минчо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Смока":

    Абе смок утре, ще паднеш пиян пред кръчмата и ще умреш. Но с твоя начин може някой скоро да те убие. А мен няма кой да ме убие.