10 Април, 2020 15:42 34 074 3

Ускорете топенето на мазнините с канела и кисело мляко

  • канела-
  • кисело мляко-
  • съвети-
  • здраве-
  • красота-
  • мазнини-
  • топене на мазнини-
  • отслабване

Тази комбинация е подходяща за всички, които искат да свалят натрупвания по ханша и бедрата

Ускорете топенето на мазнините с канела и кисело мляко - 1
Снимка: shutterstock

В комбинация със здравословна и умерена диета и, разбира се, редовна физическа активност, тази напитка значително увеличава броя на свалените килограми. Нейната ефективност е в ускоряването на топенето на мастните натрупвания, докато се придържате към диета с намален прием на калории.

Докато регулира чревната флора, киселото мляко с пробиотичната си бактерии помага и в ускоряването на метаболизма. Канелата пък действа, като намалява лошия холестерол в организма и намалява апетита.

Напитката пригответе, като една чаена лъжичка канела разбъркате в една чаша кисело мляко. Хапвайте два пъти дневно, сутрин на гладно и вечер преди лягане. Ако не можете да си я позволите, заради правилата на диетата, която практикуват в момента, е желателно с тази напитка да замените вечерното хранене.

Ако не можете да се откажете от вечерята в полза на тази напитка, трябва да пиете кисело мляко с канела, не по-рано от един час след вечеря.

Има някои рецепти, в които тази напитка се препоръчва да се консумира всяка сутрин на празен стомах. Не се притеснявайте за лигавицата на стомаха си - кисело мляко ще я предпази. Все пак, ако имате някакви проблеми с храносмилателния тракт , най-добре е да се консултирате с лекар, дали такава диета е подходяща за вас.

Киселото мляко и канелата са добър избор и употребявани поотделно, като допълнение към храната, или нормалния хранителен режим. За тези, които са свикнали с лека закуска между храненията, киселото мляко и канелата по принцип може да бъдат спасителни. Тази смес за изгаряне на мазнини е много по-полезна, отколкото сандвич, или парче шоколад. Ако я пиете точно преди обяд, или вечеря, може значително да намалите другото ядене.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    7 1 Отговор
    киселото мляко с пробиотичните си бактерии помага и в ускоряването на метаболизма. заради правилата на диетата, която практикувате в момента, е желателно с тази напитка да замените вечерното хранене. Хапвайте два пъти дневно, сутрин на гладно и вечер преди лягане. трябва да пиете кисело мляко с канела, Не се притеснявайте за лигавицата на стомаха си - киселото мляко ще я предпази. най-добре е да се консултирате с лекар, дали такава диета е подходяща за вас.
  • 2 Аз съм

    4 1 Отговор
    Не знаех че киселото мляко се пие, да бе става дума за айрян?
  • 3 Балък

    3 0 Отговор
    И ако искате със сигурност да отслабнете между двете хранения сутрин и вечер кисело мляко с канела не консумирайте нищо друго освен вода топла или студена по личен избор.