Last news in Fakti

25 Август, 2012 12:30 1 325 2

Лоши отзиви за парфюма на Гага

  • лейди гага-
  • парфюм-
  • fame

Шантавата Лейди Гага мина в черната гама с рекламата на новия си парфюм – „Fame”. Кралицата на провокациите създаде свой собствен аромат в шишенце, но рекламата на продукта се оказа доста озадачаваща за бранша.

Мрак, сюрреалистични тела, маски, метални декорации, сексуален подтекст и огромното тяло на Гага, по което пълзят лилипутчета …. Ако това, което виждаме, е равносилно на това, което ще помиришем, то по-добре да стоим далеч от парфюма на Гага, коментира "Мирър".

Защото може да се изплашим, след като мнозина намират рекламното видео за ужасяващо.

„Fame” е създаден да бъде първият „черен партюм”.

Не е ясно каква точно е идеята на клипа. Разбира се само, че Гага минава покрай своите човешки роби, докато те покорно й се подчиняват. Дали това не е издънка на певицата – преценете сами.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман от КУ*ВИ !!!

    0 0 Отговор
    Абе пуста лопата номер 43 и лозе горе на баир !!!
    Ще й даде Господ едни парфюми, една суета, ...тъпанарщина !!!
  • 2 гагофоб

    0 0 Отговор
    Не авторе. Не това е издънката на "певицата". Издънката е самата "певица". Не виждам що се веселят хората на този урод?