Last news in Fakti

27 Август, 2012 16:44 1 830 2

Кали заменя Вихра в "Споделено с ...."

  • кали-
  • "споделено с..."-
  • вихра

Певицата Кали застава начело на „Споделено с ...” по TV 7, веднага след като бъдат излъчени последните епизоди на ток шоуто с настоящата водеща Вихра. Първото издание на „Споделено с....”, в което ще излезе Кали, ще се излъчи на 24 септември, съобщиха от телевизията.
Решението на мениджмънта на TV7 и продуцентите !no frame media следва линията на развитие на предаването, което продължава да разширява трибуната на зрителските лични истории с нови, популярни лица.
„Вярваме, че Кали ще успее да се впише в този успешен формат, разглеждайки проблемите и ситуациите в предаването през нейната призма. Това правеше Камелия, а сега и Вихра, и сме сигурни, че Кали ще е поредната успешна водеща на „Споделено с ...”, заявиха продуцентите на предаването !no frame media, допълвайки, че ротацията на водещите е заложена в концепцията на предаването от самото начало.
С привличането на все повече нови популярни лица в програмата на TV7, телевизията непрекъснато надгражда трайната връзка, която успешно създаде с нашите зрители. „Споделено с ...” е безспорен лидер в своя жанр и немимуемо успехът на предаването ще съпътства и новата водеща Кали, която се присъединява към страхотния екип на TV7.

Кали е родена на 2 октомври 1975 в София. Истинското й име е Галина, а артистичният псевдоним Кали й е даден от Слави Трифонов.
През 1990 талантът й е забелязан на сватбата на брат й, когато поканената певица не идва и 15-годишната Кали пее вместо нея. В края на празненството приема предложението на оркестъра да стане негова солистка. Едва 18-годишна изпълнителката приема ангажимент за работа във Виена. След завръщането си в България, Кали подписва договор с Българска музикална компания „БМК”, а дебютният й албум „Вземи ме” излиза на пазара през 1998. Песента й „4-4-2” се превръща във футболен химн и продажбите на албума чупят всички рекорди. Същата година на традиционите годишни награди на списание „Нов фолк” е отличена в категорията „Най-бързо прогресиращ изпълнител”. През 1999 на музикалния пазар се появява и вторият й албум „Парфюмът”, озаглавен по едноименната песен, дует със Стефан Данаилов.
2000 г. е белязана от две щастливи събития в живота на Кали – раждането на сина й Георги и излизането на третия й албум „Разгадай ми”. На следващата година е отличена и с първа награда за изпълнител на фестивала „Златния мустанг” във Варна.
През 2002 Кали сменя музикалната си компания и новите й продуценти от „Съни мюзик“ предлагат на музикалния пазар албума „Едно мерси”. През 2004 става факт петият албум на певицата „За теб”, който залага изцяло на индийските ритми и звучене. През 2006 Кали издава своя шести пореден албум „Шесто чувство”, а през 2008 и седмия със заглавие „Ремиксирай ме” с ремикси на най-големите си хитове през годините.
След раждането на втория си син Марк през 2009, певицата побърза да се завърне на музикалната сцена и през 2010 подписа договор с фирма „Пайнер“, чийто кадър е и в момента.
Настоящата година е важна за Кали и с това, че завърши висшето си образование, специалност „Философия” в СУ „Св.Климент Охридски”, което определено ще допринесе значително в това успешно да предразполага гостите си в „Споделено с...” да й разкриват най-съкровените си тайни.
„Споделено с...”  е в ефир  всеки делничен ден от 16:30 ч.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 blabla

    1 1 Отговор
    Не харесвам чалгата но Кали е с много готин характер.
  • 2 adn

    0 1 Отговор
    Това ли е най-голямата новина в България за днес?