Last news in Fakti

15 Май, 2020 07:00 6 466 0

Вашият хороскоп за днес, 15.05.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Прекрасен ден за нови начинания за Овните

Вашият хороскоп за днес, 15.05.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Способността ви да намирате връзките между нещата, да синтезирате различни направления, да съединявате нещата ще ви насочи към съвсем нови начини за изява и творчество. Прекрасен уникален ден за нови начинания.

Телец

Какво е едно постижение, ако то не бъде споделено, оценено, оставено като завет за поколенията. Днес ще имате възможността и привилегията да споделите резултатите си, да дадете съвет, консултация, насока и на други. И го направете с радост.

Близнаци

Хубави планове градите, в големи мащаби, но ви е нужен и конкретен план за действие. Важно е да знаете какви ще бъдат евентуалните резултати. Не оставяйте всичко в света на идеите, реализирайте го.

Рак

Напрежението ще витае около вас, но може би тъкмо това ще ви стимулира за работа. За жалост, може да се сблъскате с нерешителността на колегите. Намерете начин да ги мотивирате, това ще ви помогне най-много.

Лъв

Едва ли ще ви остане много време да мислите за себе си. Днес ангажиментите ви ще са много и всичко зависи от добрата ви организация и дарбата ви да намирате съмишленици и помагачи.

Дева

Днес не е изключена сериозна загуба на енергия, затова не се претоварвайте. Отдайте предпочитание на умствения труд и на работата с техника.

Везни

Всякакви екстравагантности ще ви се отразят зле на настроението, и на джоба. Ден като ден, нищо особено, оставете нещата да следват естествения си ход, не ги насилвайте, не бързайте.

Скорпион

Ако имате да свършите нещо изключително важно, най-добре се обърнете за помощ към специалист. Не подценявайте сериозността на нещата и надценявайте собствените си способности. Ценете времето и усилията си.

Стрелец

Все ще се връщате към недовършените неща у дома. Не се притеснявайте ще успеете да свършите всичко, не се тормозете излишно заради това.

Козирог

Парите ще ви вълнуват повече от обикновено и то не само, защото са недостатъчно. Оставете нещата да следват естествения си ход, не ги насилвайте. И се запитайте кое всъщност е достатъчно и защо все ви е нужно още и още?

Водолей

Сутринта ще е доста активна и дейна, но с напредване на деня все повече ще усещате лежерния дух на петъчния ден. Вечерта ще имате нужда от релакс и спокойствие. Позволете си малко разкош като за край на деня.

Риби

Този ден ще има две съвсем различни части, през които ще се чувствате и ще реагирате дори като различен човек. От една страна ще е онова странно усещане, което ще ви кара да виждате света в неговата приказност и илюзорност. Но от друга страна ще сте готови да се сражавате с илюзията и да покажете стойността на всяко нещо. Позволете на героя във вас да се заяви пред света.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА