Last news in Fakti

9 Септември, 2012 09:38 1 860 0

Катастрофиралият пилот е на изкуствено дишане

  • самолет
Катастрофиралият пилот е на изкуствено дишане - 1
Снимка: МВР - Шумен

Състоянието на 43-годишният варненец, пилотирал падналия вчера на шуменското летище самолет е критично, информират от полицията. Вчера мъжът е претърпял няколко часова операция в шуменската болница.

Пилотът е настанен в ОАРИЛ към шуменската многопрофилна болница. От там съобщиха за Дарик, че вчерашната операция е преминала успешно. Към момента състоянието му е стабилно, но все още критично. Той е на изкуствено дишане, като ще остане така поне още 24 часа.

След направения му преглед вчера е установено, че той е с фрактура на черепа, счупена лява ключица е десен глезен.

Другата пострадала при инцидента - 24-варненка също е настанена в лечебното заведение, тя е с фрактура на тазобедрената кост, без опасност за живота.

От полицията допълват, че работата по изясняване на случая продължава, предстои на мястото на инцидента да бъде направен втори оглед. Образувано е следствено дело.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА