Last news in Fakti

12 Септември, 2012 19:29 18 231 8

Автомивка привлича клиенти със секс

  • автомивка-
  • малайзия-
  • секс

Автомивка в столицата на Куала Лумпур беше затворена от властите, след като стана ясно, че тя е привличала нов клиенти с оферта за секс, съобщава в. „Малайзия мейл“.

Автомивката е била отворена преди три месеца и бързо станала популярна. Причината е била проста. Всяко девето измиване носело бонус – посещение в намиращ се наблизо масажен салон. Там клиентът на автомивката представял карта и получавал секс.

Разкриването на нелегалната практика станала случайно. Полицейски патрул посетил автомивката. Там служителите на реда се натъкнали на картите с необичайната бонус програма.

Заинтригувани полицаите посетили въпросния масажен салон. Там те открили 5 клиента на автомивката, които се възползвали от секс офертата.

В Малайзия проституцията е незаконна. В този бизнес работят основно момичета от съседни страни. От полицията съобщиха, че са задържани 9 виетнамки, които предлагали секс услуги.

Миналата година властите в Малайзия забрани публикуването на наръчника "Ислямски секс", съставен от "Клуба на послушните съпруги", който препоръчва на съпругите да се "подчиняват в леглото, за да задоволят съпруга си".

Няколко стотин екземпляра от наръчника, който не се продаваше в книжарниците, изтекоха на пазара.

Изданието беше резервирано за членките на асоциацията.

Учебникът включва практични съвети за най-добрия начин за една мюсюлманка да задоволи съпруга си, като подчертава, че повечето жени не задоволяват повече от 10% от сексуалните нужди на съпрузите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 живота

    4 0 Отговор
    Ето една добра идея за бизнес в Бъхария.От утре набирам персонал.
  • 2 ВИП АМГ

    2 0 Отговор
    evala
  • 3 Атанас Димитров

    2 0 Отговор
  • 4 ташунко

    1 0 Отговор
    Смотани ченгета ! Ако бяха нашите щяха да използват услугата и биля рекет щяха да си уговорят до всяко десето число на месеца !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 човек

    0 0 Отговор
    Проституцията трябва да се ЛЕГАЛИЗИРА. Държавата изпуска милиони от данъци. Ако няма насилие разбира се откъде накъде ще се забранява на момичета които искат да предлагат секс за пари -в 21 век сме :)
  • 7 papa

    0 0 Отговор
    ahhahaha :D da da pravilno !!!!!!!
  • 8 papa

    0 0 Отговор
    трябва да се легализира !!!!!!!!! подкрепям "" човек""!!!!!