Last news in Fakti

9 Октомври, 2012 20:29 27 329 36

Секс за една нощ? Защо не

  • секс-
  • една нощ

Досега се смяташе, че сексът за една нощ е "грях", но ново изследване показва, че все повече мъже и жени предпочитат еднократната връзка пред дългосрочните отношения.

Сексът за една нощ има своите предимства, които карат все повече хора да го опитват. Мнозина знаят, че еднократният секс е по-бурен и разкрепостен и с повече експерименти, отколкото обичайният секс с дългогодишен партньор.

Жените, участвали в изследването, споделят, че сексът за една нощ повишава самочувствието им и ги кара да се чувстват по-красиви и желани, посочва проучването, цитирано от БГНЕС.

Освен това много жени прибягват до неангажиращия секс, когато се тормозят в дългосрочната си връзка и искат да вземат важно решение дали тя да продължи или не.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    1 5 Отговор
    "НЕ" ...ЗАЩОТО ПРЕВРЪЩАТЕ МОРАЛА НА ХОРАТА В БОКЛУК !
    "НЕ" ...ЗАЩОТО РАЗБИВАТЕ СЕМЕЙСТВА !
    "НЕ" ...ЗАЩОТО ПОДУЧВАТЕ ДЕЦАТА НА РАЗВРАТ !
    "НЕ" ...ЗАЩОТО ПРАВИТЕ ОТ ХОРАТА - ЖИВОТНИ !
    "НЕ" ...ЗАЩОТО ТОВА ВЕЧЕ Е ПРОКЛАМИРАНО (по времето на Египетската Империя... йезуитските гадове са го въвели ТОЧНО КАКТО ВИЕ СЕГА ГО ПРАВИТЕ ТУК !
    РЕЗУЛТАТА ? ---> СРИНАТА ИМПЕРИЯ САМО ЗА ЧЕТВЪРТ ХИЛЯДОЛЕТИЕ !

    ЦЕЛТА ? ---> ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ НА МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ, А ОТТТАМ - ОТЧУЖДАВАНЕТО НА ХОРАТА ОТ ЧОВЕЩИНАТА !

    ЗАЩО ? ---> ЗАЩОТО ЗЛОТО РАБОТИ >>>СРЕЩУ ЖИВОТА, СРЕЩУ НРАВСТВЕНИТЕ ПРИНЦИПИ КОИТО ПОДДЪРЖАТ ЖИВОТА КАТО ЦЯЛО !

    ДОКОГА ? ---> ДОКАТО И ПОСЛЕДНИЯ ИЗВЕРГ, ИЗВРАТЕНЯК и ИЗМЕКЯР ... ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ПРЕКРАСНАТА НИ ПЛАНЕТА !!!

    = = == = = = == == == = == = = == = = = == =

    Достатъчно ли бяхме ясни ЗАЩО "НЕ" ?

    престанете да ОТРАВЯТЕ ЖИВОТА, ДА БЪДЕТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ НОРМИ ЗА ЕДИН ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ !

    Хем виждате ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ВАШАТА, хем виждате че и ХИЛЯДИ ГОДИНИ СЛЕД ПОКВАРЯВАНЕТО НА ЕДНА ИМПЕРИЯ, ЧОВЕЧЕСТВОТО СИ ЗАПАЗВА ЧУВСТВОТО ЗА СРАМ, ЗА МОРАЛ и ЦЕННИТЕ ДОБРОДЕТЕЛИ.... КАК ТАКА НЕ ПРОУМЯХТЕ >>>ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ НА ВАШЕТО БЕЗСРАМНО БЕЗОБРАЗИЕ ??!?!?
  • 2 иво

    1 3 Отговор
    подкрепям мнението на пешо ..
  • 3 Любомир Панайотов

    3 1 Отговор
    Е секс за една нощ,че от там са почва за да дойдат другите хах. Ако не се получи от първия път то и от 101 не става.Бе като ЛЮБОВ от пръв поглед.
  • 4 The Big Boss

    1 2 Отговор
    Ей ударихте го през просото ...

    А като стане некое бебе, къде ще търсим татко за една нощ?
    А останалите нощи?

    Коментиран от #18

  • 5 Велина Стайкова

    1 3 Отговор
    Освен това много жени прибягват до неангажиращия секс, когато се тормозят в дългосрочната си връзка и искат да вземат важно решение дали тя да продължи или не.
    O boje moi :D :D :D E.ati k..vite poneje e dalgogodi6na vrazka i da zeme re6enie se e.. s nqkoi ami ako pak toi re6i si e.. vsqka ve4er da e po siguren v vrazkata s jenata dali na neq 6te i haresva :D mani mani e.ati prostotiite
  • 6 Malina

    1 3 Отговор
    Za sualenie pove4eto jeni izneverqvat i ot tam vsi`ki sa pod ob6t znamenatel. syglasna sum s pesho!
  • 7 бай Георги

    1 2 Отговор
    Не учете хората на разврат!!!
  • 8 нз

    1 2 Отговор
    пешо рулира!!!
    пълно "ЗА" неговото мнение с две ръце
  • 9 тадд

    1 4 Отговор
    -> СРИНАТА ИМПЕРИЯ САМО ЗА ЧЕТВЪРТ ХИЛЯДОЛЕТИЕ !....аре Пешо,къде си се разбързал.....по-полека,а и не ми викай,че ме цепи тиквата....
  • 10 бай Йордан

    3 1 Отговор
    кой смята, че секса за една нощ е грях бе...това се практикува масово откак свят съществува и така ще е до края на света
  • 11 ssss

    1 0 Отговор
    Тоя пешо е играч!:) Ама е прав всички телевизии и такива статий действат на подсъзнанието и не усещаш как почваш да подръжаваш! Аз лично предпочитам секс с жена която харесвам и да не е само за една нощ!
  • 12 ssss

    1 0 Отговор
    Ааа и стига сте слагали едни и същи стари картинки на статиите! И да ви питам колко пари струва да ми побликувате платена статия???:)
  • 13 Разпутин

    1 1 Отговор
    Всеки мъж си мисли,че само неговата не го прави,но истината е ,че всички го правят.
  • 14 Bobi

    1 0 Отговор
    Пълна подкрепа към коментари # 1, 5, 6 и 11 !!!
    Статията е кофти и определено провокира. Факт е и че сме заобиколено от всякакви предавания, списания, статии, филми... свързани с тази тематика, въздействащи на съзнанието на съзнанието на хората. На 27 г. и все пак смятам, че трябва да ина някакви морални ограничения.

    Допълнително, понятие "неангажиращ секс" не съществува!!!
  • 15 Ивелин Добрев

    1 0 Отговор
    Само к..ви възпитаваме.
  • 16 XXX

    1 0 Отговор
    Наистина последният ред е БРУТАЛЕН. Чудя се как въобще жените могат да разсъждават по такъв примитивен начин, но фактите са повече от красноречиви! Изводът от всичко това е, че именно представителите на нежния пол в по-голяма степен са провокиращата и искащата страна! Процентното съотношение на изневерите жени:мъже навярно е 80:20, ако не и повече.

    Как може да приемат СЕКСА за НЕАНГАЖИРАЩ, още повече, при наличието на ДЪЛГОГОДИШНА ВРЪЗКА или дори БРАК?!? Няма такова понятие бе хора!!! Ако жената иска развлечения – вибратор, разни други уреди и пособия, и това е. Къде са принципите, морала...?!? Виждаш ли, доскочало й е и хей така за разнообразие да пробва с някого другиго. После скандали, мрънкане, тревоги... Като искате –тълкувайте ни като „инструмент за плътски удоволствия”, макар че за мен това звучи УНИЗИТЕЛНО и мизерно, но поне имайте съвест и „дивейте”, когато сте свободни, а не след като сте изградили сериозни взаимоотношения с партньора!!!

    Явно мъжете се оказваме и пола с повече принципи, воля и съвест!!! ;) Много меркантилни станаха жените, много разврат и провал има в този живот.

    Хайде със здраве и умната!

    Коментиран от #35

  • 17 Бонд

    1 1 Отговор
    Вие пък, цяла нощ? Като свърша втори път и я изпращам да си ходи.
  • 18 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "The Big Boss":

    Big Boss виж сега това е съвсем друга тема :D нали хората трябва да напишат още една статия те ако напишат всичко на куп ще останат безработни :D
  • 19 Бел

    1 1 Отговор
    Към Бонд: Ами ако на мястото на жената е твоята дъщеря? Тогава май друга песен ще пееш.
  • 20 Gostenin

    1 0 Отговор
    Тази статия всъщност има за цел стимулиране на пазара на недвижими имоти чрез повишеното търсене на любовни квартирки!
  • 21 Бонд

    1 1 Отговор
    Много си извратен, с дъщеря си не бих го правил!
  • 22 Бел

    1 0 Отговор
    Към Бонд: Аз не съм извратена, драги. Просто си мислех, че си по-умен. т6Никой не пише, че го правиш с дъщеря си, а само да си представиш, че и някой като тебе, след като два пъти си задоволи желанията, я изхвърли като парцал, т.е. "ще я изпроводи ". Тогава ще те заболи, нали?
  • 23 Бонд

    1 1 Отговор
    Ей, да не каже човек нещо в подкрепа на кратките междуполови отношения и веднага ще го набедят за умен :)
  • 24 Нереза

    0 1 Отговор
    Хе хе, в последно време мъжете го предпочитали? Тия на коя планета са, мъжете винаги са го предпочитали, но до сега е нямало как щото братя, бащи и другите мъже от рода ще ти резнат гърлото ако си поиграеш на "майки и бащи" с някоя мома от техните. Да са живи и здрави феминистките, че дадоха права на жената да мърсува, сега си ч.кам к..воляк яко, без да се притеснявамче някой ще ме заколи. Сега е златния век за мъжете - ковеш си на воля младички кифли, а жената бачка, чисти и готви. Добре че не съм се родил преди 100 години! Цял живот само една жена! Щях да се побъркам!!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 отфорко

    1 0 Отговор
    има такива жени по света много! наричат ги к..ви! а мажете к..вари! вече даже не е и обидно!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Грую

    1 0 Отговор
    Абе то и тате я е.. и аз я е.. ама тя козата пак реве - сака си пръч.
    Това беше виц или част от виц ама на тази тема друго не пасва.
  • 30 Ботев Пд

    0 1 Отговор
    Точно така - ръгай чушки в боба!
  • 31 Драган

    1 2 Отговор
    Ами живота е един нее лошо да се проба нешто ново и хубаво ?
  • 32 IceHeart

    1 1 Отговор
    Всеки ден БОБ не се яде!
  • 33 драган петров

    1 0 Отговор
    Snuvam te Marija i den i nost ?
  • 34 Петър

    1 0 Отговор
    Който не си знае Историята, е обречен да я повтори !

    С други думи, дали сме 100 г. ПРЕДИ или 100 г. НАПРЕД, това няма никакво значение (!) за НОРМАлните човешки Качества (ценности).

    Те са ни дадени НЕ за да ги разрушават някакви... "смахнатите на деня" ! Т.е. затова е писано че "Добродетелите не се измерват в НИКАКВИ мердни единици" ! Дори са ОТВЪД времето и пространството !

    И това е толкова вярно, когато се огледам(е) в какво е превърнат днешния ден, че просто няма смисъл да пиша, вярно ли е написано в дебелите книги ! АМИ РАЗБИРА СЕ ЧЕ Е ВЯРНО !

    И "да" - ще викам, ще си пукам капилярите ако трябва... ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕЩАТА МИНАХА ГРАНИЦАТА ! ЗАЩОТО ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ПОКВАРЕНО !... ТОТАЛНО !

    Щом баща ми (дето не му пукаше за Морала на младите до оня ден и ми се подиграваше едва ли не), взел че се притеснил (?) от онова което чул в автобуса, можете ли да си представите въобще на какво е бил свидетел ?

    Две мърлички (по негово мнение на НЕ ПОВЕЧЕ от 12-13 г.), били приказвали като изтървани на висок глас в автобуса, какво смятали да правят през ваканциите...., та едната ни в клин ни в ръкав, директно си го изтърсила (явно вече разврата е взел привес и както знаем, след определено натрупване, започват и т.нар. - КАЧЕСТВЕНИ ИЗМЕНЕНИЯ):
    "- Абе ти мани, ми дай да се чук*** докато още не ни е хванал мензиса !"

    Ей така стоял :-О
    , а аз му викам - ми добре ве, що не им отпрахте по един як шамар още там НА МЯСТО !? ...за назидание пред другите ?

    ДО ТОЛКОВА ЛИ СТЕ АБДИКИРАЛИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНОТО - СОЦИАЛНО ДРУГАРУВАНЕ ? Къде въобще останаха тези думи ?
    Та нали тези същите, утре-вдругиден ще станат още по-нагли, още по-безсрамни ? Ми нали в аругантността си, ще газят и мачкат навред, напосоки без ни най-малка капчица съвест ?

    Затова, викам му - ей така ще си гнием, че пропадаме - защото ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ИЗТЪРВАМЕ МОМЕНТА...ДА ИЗВИКАМЕ ИСТИНАТА, ДА ЗАБИЕМ ДРУГАРСКИЯ / ПОЛЕЗНИЯ ШАМАР (ако щете) !!!

    Ма как може бе ? До какво нищожно ниво сме стигнали ? Да не може да и издърпа ухото, щото ... не знам си к'во ?
    КАКВО ? ЩЕ ПЛЯМПАТ ГАДОСТИ и РОДИТЕЛИ и УЧИТЕЛИ и ПРИЯТЕЛИ.... ще стоим като с вързани ръце ли ? ЗАЩО ? КОЙ ГО ЗАПОВЯДА ТОВА ? ДОКОГА С ТЪРПЕНИЕТО ???

    Хора (!), ей дугари... ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТЕ и МЪЛЧИТЕ ПРЕД ИЗВРАЩЕНИЯТА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ ПРЕД ОЧИТЕ ВИ !!! ...утре няма да си го простите !!! ...че сте пропуснали И ТАЗИ, И ДРУГАТА и ТРЕТАТА ВЪЗМОЖНОСТ !!!

    Един гледа отгоре ...и въздава спред заслугите, според Добродетелите ! ...не според мълчанието и тегобите !
  • 35 Смешника

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "XXX":

    Прав си пич! Пък и с какъв ли ще се на***е за един път? Ами като хване хламиди или други бактерии? Те се хващат и с презерватив!
    Аз винаги съм твърдял, че проститутките са много по-качествен материал - духовно, отколкото добре прикритите к.**ви!
  • 36 Златко Арнаудски

    1 0 Отговор