Last news in Fakti

27 Юни, 2020 10:37 4 099 5

Нов обрат в "Игри на волята"

  • водеща-
  • игри на волята-
  • яна маринова-
  • алекс сърчаджиева-
  • ралица паскалева

Яна Маринова отрече новините, че ще бъде водеща на предаването

През изминалата седмица се появи информацията, че Алекс Сърчаджиева вече няма да води риалити формата "Игри на волята", който предизвиква духа и тялото на участниците, а на нейно място ще грейне друга добре позната от ефира красавица, 

Заговори се за актрисата Яна Маринова, която сме виждали като участник в различни тв продукции до момента. Нейното място в "Игри на волята" обаче, явно не е запазено, както се твърдеше в публичното пространство. Потвърждение за това са думите на брюнетката в профила ѝ в социалната мрежа.

"НЕ Е ВЯРНО!!! Скъпи журналисти, моля проверявайте си информацията от минимум два, независещи помежду си източника. Дори сина ми е научен от 5-годишен на този способ за намиране на информация", написа Яна, а снимките на формата, както вече стана ясно, вече са в ход, макар от продукцията засега да не издават кой ще е лице на шоуто.

Мнозина започнаха да предполагат, че това ще бъде чаровната актриса от "Откраднат живот" Ралица Паскалева, която изненадващо приключи участието си в хитовия сериал с обяснението, че има желание да замине при мъжа си Теодор Салпаров, който играеше в Русия, но пандемията отложи плановете им. 

Колкото до Алекс Сърчаджиева, която водеше първи сезон на "Игри на волята" - все още няма потвърждение дали ще я видим и във втори сезон. Любопитна подробност е, че напоследък актрисата залива социалните мрежи с морски кадри и то точно от местата, където се снима предаването. Тя е в компанията на дъщеричката си София, която миналата година изкара целия снимачен период заедно с майка си, така че нищо чудно и този път двете да съчетават работата и удоволствието, като същевременно пазят тайна.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Журналисти

    12 2 Отговор
    в Бългатия такива няма само мисирки и подлоги лънситаши фалшиво новини и патерици на управляващите
  • 2 габровец от варна

    14 1 Отговор
    Абе да направят Деси Тенекеджиева водеща...Поне цирк да има.
  • 3 Добре

    10 1 Отговор
    че съм презкурианец та не ми дреме за това тъпо предаване.
  • 4 Анти простак

    9 1 Отговор
    Бе кой ги гледа тия претоплени манджи, то не са ферми, игри. И затова сме на това дередже, дами и господа, не само, но и затова...
  • 5 Бай Хой

    1 1 Отговор
    Водка флирт - Игри за напреднали 😁🎃