Last news in Fakti

24 Септември, 2012 11:10 2 268 1

За Десислава любовта е на първо място

  • десислава-
  • зарко-
  • „мръсни поръчки”

Певицата пусна в нета новата си песен „Мръсни поръчки”

Десислава даде обширно интервю на журналиста Георги Тошев в предаването „Преди обед”. Там изпълнителката на „Моето друго аз” сподели, че ако се наложи, би оставила кариерата си, заради любовта. „Да! Бих се отказала от кариерата си, ако се налага. Колкото и да е хубаво да пееш, да радваш хората, а това е моето призвание, си давам сметка, че това не е всичко. Много е важно да имаш човек до себе си, да си обичан и да обичаш! Тъй като съм дете на разведени родители, не съм чувствала необходимата топлина и любов и искам да го постигна в моя живот, и да бъда щастлива! ”, споделя Десислава.

Приятелят на певицата Светлозар е в Америка от два месеца, но това не е проблем за двойката: „Разстоянието ни даде да разберем, че не можем един без друг. Даже той се прибра за 2 седмици, за да се видим.” Десислава похвали любимия си, че е страхотен като човек: „Колкото и добре да изглежда като мъж, десетократно по-красив е отвъртре-като човек.”


Деси се стяга за важен мач на ММА боеца през октомври в Словения: „Ще отида с приятели, за да го подкрепим. За Зарко това е важен мач – трябва да защити титлата си. Сигурна съм, че ще успее и аз искам да съм първата, която ще го поздрави!”

Талантливата певица е окрилена от любовта и това я прави и по-продуктивна. Вчера Десислава презентира в официалната си фейсбук страница /https://www.facebook.com/desislavastar /новата песен „Мръсни поръчки”. Парчето е по музика и аранжимент на Ники Пашев, текста е на Лора Димитрова. „Песента не е точно в моя стил, но се надявам да се хареса на почитателите ми” – скромно заяви Деси. „Съвсем скоро ще снимам клип и ще издам една тайна – в него няма да участва Зарко /Светлозар Савов/, въпреки, че ми се иска!” – пошегува се певицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    0 0 Отговор
    „Колкото и добре да изглежда като мъж, десетократно по-красив е отвъртре-като човек.” --> Евала на такива момичето, които оценяват стойностните неща в един човек. А не само колко пари има и какво тяло или сексапил. Качествата и характера на човека са тези неща, които го правят стойностен Човек и които остават за цял живот.