Last news in Fakti

16 Юли, 2020 13:53 14 158 17

Ясновидката Гюкчен ни отчая за коронавируса

  • ясновидка-
  • гюкчен-
  • илиана чаушева-
  • коронавирус-
  • предсказание

Тя е категорична, че вирусът ще си тръгне чак след 4 години

Ясновидката Гюкчен ни отчая за коронавируса  - 1
Снимка: shutterstock

Ясновидката Гюкчен направи мрачно предсказание, свързано с коронавируса, който продължава да се разпространява, въпреки топлото време.

Илиана Чаушева, по-известна като Гюкчен, е родена в град Пещера. Ясновидката е потомствена лечителка вече седмо поколение, психолог, специалист по традиционни системи за лечение с елементи на енергоинформатика. В началото на всяка година тя прави безпогрешна прогноза за идните 12 месеца както в национален, така и в международен план, пише вестник "Ретро".

Ясновидката Гюкчен ни отчая за коронавируса


Тя разкрива, че от началото на пандемията от коронавирус хората са започнали още по-често да я търсят. Въпросите, които най-често ѝ задавали, били свързани с това дали ще загубят работата си и ще останат ли здрави. "Особено тези, които са в сферата на ресторантьорството и туризма, бяха най-притеснени и питаха ще фалират ли бизнесите им", разкрива Гюкчен.

Нейното мнение за появата на Ковид-19 се различава от това на част от колегите ѝ, които считат, че вирусът се е появил, за да накаже човечеството, което руши планетата си. Според Гюкчен той е изкуствено създаден и целта му е да оправдае по някакъв начин световната икономическа криза, която е била планирана да настъпи точно през 2020 г. "Вирусът няма да си тръгне до няколко месеца. Това са пълни глупости. Ще остане още 3-4 години и ще трябва да се научим, да свикнем да живеем с него", категорична е ясновидката.

Още в края на миналата година Гюкчен предвиди, че през март, когато всъщност коронавирусът дойде в България, над страната ни ще има тежки вибрации, които ще ни донесат сериозни проблеми. "През 2021 г. ще има атаки по нашите банки, но се надявам да не стигаме до голям крах", прогнозира още тя.

Илиана Чаушева е сред най-посещаваните от звезди и политици гадатели у нас, а някои от най-фрапиращите ѝ пророчества вече са се сбъднали. Припомняме, че тя беше единствената гадателка, която каза, че Великобритания ще излезе от ЕС още през 2016 г., и позна. Освен това видя атентата на бургаското летище и обединението на Балканите, припомнят от седмичника.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б.Б.

    14 4 Отговор
    Харесва това
  • 2 Диамантената ръка

    12 1 Отговор
    Ако си пророк би трябвало всички, а не само някои пророчества да ти се сбъдват...
  • 3 аха

    10 2 Отговор
    Това е ясновидец. Вижда и коментира несъществуващото.
  • 4 Верно ли

    5 0 Отговор
    Пффффф... И кво? След 4 години па някой нов! Хайде стига сте ни занимавали с глупости. Имаме по-сериозни проблеми.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 габровец от варна

    6 0 Отговор
    Само на Алена вярвам аз!!! И на ония дето вземат по 2.40 на минута.😂😂😂😂
  • 7 Гешев

    5 0 Отговор
    Я ти кажи, аз кога ще си отида
  • 8 Зик

    5 1 Отговор
    Дрън дрън ярина . Тази ако и повярва някой само заблудени вярват на такива измислени със по едно странно име.
  • 9 Ved

    5 0 Отговор
    Пълни глупости откъде изкочи тази , така наречена ясновидка от някоя черна дупка в незнайна галактика .
  • 10 ооо дааа

    4 0 Отговор
    тя и Алена каза,е Боко с аурата си ще спре вируса....:)
  • 11 Гьокчен ..?!

    4 0 Отговор
    Та ко каза тя. ?!
  • 12 Пришалец

    6 2 Отговор
    Тя греши! Вирусът е създаден и пуснат на Земята за да се редуцира населението на Земята,защото тя е пренаселена.Предупреждението дойде още миналата година със запалването на Нотр Дам.Тогава никой не разбра,че това е предупреждение съм човечеството за безотговорното им поведение към планетата Земя.След това Земята беше ударена с климатично оръжие-бури, наводнения, високи температури и засушаване, земетресения катастрофи.И това не се разбра от хората. Конкретно не се направиха конкретни кардинални промени за опазването на Земята.От октомври миналата година на Земята беше изпратен нов непознат за хората вирус -те го нарекоха корона вирус. Той е съчетава два вируса- единият е по- слаб, другият е по- силен.Има способността да мутира непрекъснато, да издържа на високи температури и да се реактивира в човешкия организъм. За това на практика не може да се направи качествена ваксина или лекарство.А световната икономическа криза идва като резултат от корона вируса. Това е целта.Колкото повече космически кораби, сателити, космически апарати се изпращат в Космоса с цел колонизиране на Марс и черпене на ресурси от Луната, толкова по- силен ще буде ответният удар от Космическата федерация на светлината и от анунаките от Сириус и Нибиру.Исус Христос е пратеник от Космическата федерация на светлината. Земята се наблюдава и пази от същите тези Висши сили. Те няма да позволят нищо лошо да се случи на Земята,но ще наказват тези,които имат безотговорно поведение към нея.

    Коментиран от #13

  • 13 Редуцирай се ти

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Пришалец":

    Пришалецо...!
  • 14 Ъхъ

    0 0 Отговор
    Ма вие цяла група ли сте ? отчаяни сте от невежеството си, но не го проумявате, поради липса на мозъчно развитие. а на тебе муцка определено ти трябва помощ , ти си с рецидив за лъжи и измами
  • 15 Пришалец

    3 1 Отговор
    Искам да допълня, че корона вируса беше изпратен на Земята и за да коригира поведението на хората. Всеки човек има рождено право да бъде щастлив. На него му е дадено правото на свободен избор – как да постъпи във всеки един момент от своя живот – дали да постъпи правилно или не. Когато хората имат голямо его, мислят само и единствено за материално благополучие постигайки го по нечестен начин върху гърба и нещастието на други хора, нямат никакво духовно израстване , тогава те се намират в трето измерение. Благодарение на духовно извисените хора, които не са малко Земята вече е в четвърто измерение. Така, че тези хора, които са в трето измерение ще се преродят в по- ниско вибрационно поле, а ако изберат да се преродят на Земята техният живот ще бъде много труден. Понякога хората не могат да разчетат правилно знаците и информацията, която им се дава. Такава информация е дадена на Никола Тесла, Архимед, Леонардо да Винчи и още много други. Знаете ли, че хората могат да се отопляват от въздуха като се прекарват нано частици през бактерия. Група английски учени излязоха с публикация за това откритие, но то много бързо изчезна. Защо? Защото ще фалират всички петролни и газови компании. Това е лошото, че хората не искат да приемат информацията , която им се дава поради лични или корпоративни интереси.
  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 17 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    ЯсноВидеца вижда ясно, но какво ... само той си знае :-D