Last news in Fakti

1 Септември, 2020 14:53 3 020 25

Мариана Векилска отново на екран

  • мариана векилска-
  • тв водеща-
  • бнт-
  • българия в 60 минути

Едно от най-харизматичните лица в българския телевизионен ефир се завръща

От 8 септември зрителите на БНТ 1 ще научават актуалните събития и любопитните истории от цялата страна в новото предаване "България в 60 минути“. То ще се излъчва всеки делничен ден от 17:00 часа.

Водещ на предаването е едно от най-харизматичните лица в българския телевизионен ефир - Мариана Векилска. "България в 60 минути“ ще бъде предаване за живота в цялата му пъстрота, в което ще намира място градивното около нас, което често пропускаме“ – казва популярната журналистка.

"Връщам се на екран с радост и ентусиазъм и нямам търпение, заедно с колегите в страната и със зрителите, да се впуснем в едно невероятно приключение из цяла България с #ИсториитеOколоНас.“

Новият формат на БНТ е насочен към широката аудитория. В първите минути на телевизионната вечер екипът ще предложи преки включвания и репортажи по теми, които засягат всекидневния живот на хората, ще акцентира и върху любопитни инициативи, бизнес решения, обществени събития, образователни проекти, традиции... и всичко онова, което вълнува и движи местните общности. "България в 60 минути“ ще поднесе на зрителите и много идеи свързани с пътешествия в страната. За реализацията на предаването БНТ мобилизира ресурса на четирите си регионални телевизионни центрове, както и на своите кореспонденти.

"БНТ от години разполага с най-добрите журналистически екипи в регионите. Така винаги успява да показва случващото се близо до хората и това, което пряко ги интересува. С новия формат искаме да превърнем това съдържание в програмен акцент на БНТ 1. Затова и предприехме тази необичайна за големите български телевизии промяна в началото на вечерния часови пояс“, споделя Емил Кошлуков, генерален директор на БНТ.

"Изключително много се радвам, че опитен професионалист, като Мариана Векилска, се присъединява към нас. Заедно с колегите от регионалните центрове ще създадат предаване, което ежедневно ще надниква в най-интересните кътчета на България.“

БНТ е единствената телевизия, която има регионални центрове в четири големи български града – Варна, Пловдив, Русе и Благоевград, които заедно с кореспондентите, покриват територията на страната. В новото предаване те ще отразяват културата, икономиката и обществения живот на цяла България.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усеин

    13 2 Отговор
    Въпроси към "министъра на отбраната"! Господин министър на отбраната, Моля вече да отговорите на следните три въпроса! 1. Времето минава,а самолетите, които изпратихте за ремонт в Беларус, Су-25 ги няма! Къде са самолетите, господин министър на отбраната? Ще ги видим ли изобщо отново в авиобаза Безмер? Защото парите са платени, както и за Ф-16, Блок 70! 2. Защо не лети скромната ни изтребителна авиация, в рамките на 15 самолета МиГ-29? Какво стана с полските двигатели на колхозника Ненчев? КАКВО СТАНА С МИЛИОНИТЕ, КОИТО ПОХАРЧИХТЕ за четирите нови двигателя и шестте "УЖ" отремонтирани за самолет МиГ 29? Какво става с кутиите? А? Защо платихте тези пари? Или "професионалистите" в подопечното ти ведомство, работят против интересите на армията и авиацията ни? Защото ти си некадърен да ги контролираш, особено "юристите ти"!? А може би не само некадърен, но и глупав, бездарен? 3. Какво стана с над двеста милиона лева, с които ти "войводо" и премиерът ни се похвалихте, че давате да вдигнете цялата бойна авиация? КАКВО СТАВА? Къде са парите, "войводо"? Къде са отремонтираните вертолети Ми-24 и Ми-17? Къде са отремонтираните "Елки" 39? Какво става с "Кугърите"? А, НЕКАДЪРНИКО? Ти въобще имаш ли някакъв контрол върху подопечното ти ведомство, или то е на пряко подчинение на едно посолство? Или ги гепихте и тези кинти? ЧАКАМЕ ОТГОВОРИ!
  • 2 Алфа Вълкът

    16 4 Отговор
    А така съберете дъртите мари на едно място.

    Коментиран от #11

  • 3 Ако ще ми дава фалшиви новини

    10 2 Отговор
    Като от на домус ага телевизията, по добре да не се появява изобщо!
  • 4 "великата" векилска

    24 2 Отговор
    Тая се наигра по Брюксел и айде пак мисирка на хранилка !

    Коментиран от #15

  • 5 Ася

    19 4 Отговор
    20 години няма отърване от тази проста цоцолана никога не съм е гледала и пак ми е досадна
  • 6 Адашката

    8 4 Отговор
    Казвала съм го 2000 г,беше приятно по БТВ,да гледам Векилска сутрин...!

    Коментиран от #16

  • 7 нямам думи

    18 1 Отговор
    Ужас, толкова не можаха да намерят нещо ново, свежо, умно! Тази глупава превтасала лелка е мего противна, а те още повече я натрапват. Явно ръководствата на бг телевизиите мислят зрителя за голям де-бил и мало-умник. Съдейки по самите себе си...
  • 8 Цветанов

    16 0 Отговор
    Ко стана с кариерата в Брюксел?
  • 9 12345

    16 0 Отговор
    Значи я изгониха отвсякъде откъдето може, поради очевадна некадърност, но пак някой я намърда на топло държавно местенце.
  • 10 Ужас

    11 1 Отговор
    Дъртите мисирки на държавна копанка.
  • 11 въпрос

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    Тя ще се събере ли на екрана?
  • 12 цербер

    4 2 Отговор
    Мариана Векилска отново ЩЕ БЪДЕ на екран.ВодещА на предаването Ще Е популярната журналистка.опитНА професионалистКА, като Мариана Векилска,
  • 13 бай Иван

    6 1 Отговор
    Времето ли ще води май да
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от ""великата" векилска":

    Напротив, не можа да се "наиграе" Много бързо дофтаса обратно.
  • 16 Да добавя

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Адашката":

    Пиейки чай в приятна компания,не фалшива в приятно квартално кафене с красива продавачка,където всяка сутрин гледахме Векилска,по добри времена бяха ..!
  • 17 666

    3 2 Отговор
    Знаех си,че тази наобикаля телевизиите с цел завръщане. Работа като ментор за млади журналисти или в музея-всичко беше ала-бала,докато не допълзя до БНТ. Ама хората са казали:Краставите магарета през девет баира се надушват!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Тази

    4 1 Отговор
    "харизматична"? Няма начин! Застаряваща, бездарна, с много неприятна физиономия, дразнещо излъчване, а явно е и нахална. Не бива да се показва по телевизията.
  • 20 АВЕ ОЩЕ ЕДНО СВИНЧЕ СЪС ЗВЪНЧЕ

    4 1 Отговор
    У БНТ......АМАН ОТ ПРЕВТАСАЛИ ПИТКИ У ТЕА ТЕЛЕВИЗИИ И СПЕЦИАЛНО У БНТ....НЕПРИЯТНА ПРОТИВНА МАЗНА КАПРИЗНА НЕКОМПЕТЕНТНА ПО НИКАКВИ ТЕМИ ТОВА Е ТАЯ НЕКАДЪРНИЦА ВЕКИЛСКА....ЗА КАКВО ВЪОБЩЕ СИ Я ВЗЕЛ ВЕ КОШЛУК....ТОЛКОВА ЛЕ Е ДОБРА В ОБСЛУЖВАНЕТО....НЯМАШЕ ЛИ НЯКОЯ МЛАДА КРАСИВА ПРИЯТНА ДАМА ДА ВОДИ ТАМ КАВОТО ЩЕ ВОДИ...ТАЯ НИКЪДЕ НЕ Я ИСКАТ А ТИ Я ПРИБРА НЕКА ДА ОДИ У БРЮКСЕЛ НАЛИ МНОГО Я ИСКАХА И НЕ МОЖЕХА БЕЗ ТАЯ ТАМ....ПРОДАЛ СИ СЕ КОШЛУК....
  • 21 нонсенс

    3 0 Отговор
    Мислех Кошлуков за по-умен - защо си вкарва автогол и трупа негативен рейтинг с тази никаква па-ча, която никой не харесва. За водеща не става, защото е тъпа, срича и а-ка, за гледане - също - визия на одъртял бизон.
  • 22 chi

    1 0 Отговор
    Не става за тая работа
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 яъяъяа

    0 0 Отговор
    То един мъж няма в тая БНТ...Само лелки, безинтересни, спихнали, никакви.