24 Октомври, 2012 10:22 1 093 2

Премиерът няма да дава повече пари за здраве

  • бойко борисов-
  • здраве

За 10 години бюджетът за здравеопазване се увеличи от 1 млрд. лева на 3 млрд. и няколко стотин и министър Атанасова и 20, и 200 милиона да иска, все няма да й стигнат.

Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на откриването на Център по нуклеарна медицина в болницата "Св. Иван Рилски", в София.

Думите на премиера предизвикаха лек смут по лицето на стоящата пред него министър на здравеопазването.

Според Борисов много от средствата, които могат да се използват за здравеопазване по оперативните програми, се бавят. "Аз преди няколко дни в Пловдив се скарах на кметовете, че близо 150 млн. стоят и се мотаят една година с търговете. 150 милиона стоят в общините за общински болници, като ги изхарчат тях, ще им дам още", допълни премиерът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кафар

    0 0 Отговор
    ще дава само за албански асфалт.догодина ще си го ядеш и ще псуваш.ти си продажник и предател.държиш народа гладен и си мислиш че си the-best.правиш услуга на комунистите а те са хиени които не прощават.ще бъдеш забравен бързо и това ще те убие.заслужаваш си го.
  • 2 ЛОНГИ

    0 0 Отговор
    ей Кафар стой си в Ю.Африка и не разсъждавай !!!