Last news in Fakti

25 Септември, 2020 12:36 8 994 10

Муки с остри думи срещу Любо Нейков и Марта Вачкова

  • муки-
  • мария грубешлиева-
  • стоянка мутафова

Дъщерята на Стоянка Мутафова се ядосва заради странни слухове, касаещи майка ѝ и Любо Нейков

Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки, е пред нервна криза като в основата стоят жълти клюки по неин адрес, пише Шоу Блиц.

Мария Грубешлиева, както е истинското ѝ име, изрази възмущението и мъката си и дори призна шокираща тайна за Любо Нейков, а за Марта Вачкова не спести никаква критика.

Муки се ядоса много на последните жълти писания, а именно, че Любо Нейнов е осиновил кучето ѝ. Оказа се, че това е пълна лъжа, която доста подразни Муки. Тя от друга страна изненада с признанието, че Любо Нейков не я е търсил след смъртта на Стоянка.

"Моля ви, спрете с неверните информации. Любо никога не е осиновявал куче от мен, нито общуваме след смъртта на майка ми. Кучетата ми са с мен в дома ми.

Между другото, не е плащал сметките на Стоянка, както се писа (че плащал тока и водата на майка ми и В. Камарашев). Тя нямаше нужда от подаяния. Обидно е. Отношенията им бяха служебни и дотам. Ако има хора, които са били близо до Стоянка в личния ѝ живот и загрижени за нея през последните години имената им са други", пише Муки в социалните мрежи.

Друг повод за гняв ѝ дала и дъщерята на Марта Вачкова, която е нарисувала актрисата на корицата на книгата "Стоянка Мутафова - смях и сълзи“ от Милена Нейова, за която дъщерята на актрисата твърди, че няма права.

„Кой разреши на Рада, дъщерята на Марта Вачкова, да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга? И защо няма отговорни за тази гавра с майка ми.“, пита Муки.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тъжен факт

    26 6 Отговор
    Тая сега трябва да работи, за да се издържа. Няма я мама...И да съди този и онзи или да дава интервюта в жълти медии е спасението.
  • 4 Съдията Дред

    30 7 Отговор
    Това Муки цял живот е папало нечии пари и нищо не е свършило. Основно парите на майка и, за малко и на мъжът и. Сега и е тъпо, че няма откъде да захлебва, ама никой не и е виновен.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 БлицШешБеш

    2 9 Отговор
    Тъкмо ѝ направиха бузите и се спомина.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 йокин

    5 3 Отговор
    Съденето е свързано,със средства,а рано,късно,не притуряш ли свършват.
  • 9 С.В.

    9 5 Отговор
    Вие писачи сте прости и злобни. Нямате никакво уважение към починалите. И защо изобщо си отваряте устите. Тук не става въпрос за Муки а за измишльотините на разни жълти боклуци. Тези вестници как си изкарват парите,само с лъжи и клевети.Намериха с кого да се подиграват. Не могат цял живот да стигнат тази велика артистка.Още завист и злоба.

    Коментиран от #10

  • 10 ГОСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "С.В.":

    Вярно е......Но хайде да погледнем по-различно......
    С цялото ми уважение към всички певци и артисти ,за таланта им и славата която са донесли на България ,за златните хитове и цялостно творчество което са ни завещали,но не е ли по-добре,да слязат от сцената,когато са на върха на славата и да бъдат запомнени когато са в своя апогей с възхищение и радост,отколкото да се пънат ,на преклонна вече възраст,грохнали и уморени,да се опитват да възродят онази слава и живец,когато са били в разцвета на силите си,вместо да си гледат старините и да се радват на децата си и внуците си.....
    Еми ...не става......Направо е трагикомично......
    Така,че хората които ги критикуват са прави.....Това е...