Last news in Fakti

28 Октомври, 2012 16:28 1 981 2

Рокдинозавърът Гари Глитър пак арестуван за педофилия

  • гари глитър-
  • педофилия-
  • джими севил

Рокпевецът Гари Глитър беше арестуван за педофилия в рамките на разследване по дело за сексуални посегателства, което се води срещу починалия междувременно британски тв водещ Джими Севил, съобщи Би Би Си нюз.

68-годишният музикант бил задържан днес в лондонския си дом и заведен в полицията. Той е заподозрян за секс с непълнолетни момичета.

Глитър става известен през 70-те като изпълнител в стил глем рок. През 90-те той пак е в полезрението на органите на реда, след като в личния му компютър са открити файлове с детска порнография. Тогава той бе осъден на 4 месеца престой зад решетките, от които излежа само два. Излизайки от затвора, Глитър напусна Великобритания и се пресели във Виетнам.

През 2006 г. виетнамски съд наложи на бившия рокаджия наказание от 3 години лишаване от свобода, отново за сексуални връзки с непълнолетни. През 2008 г. присъдата му бе намалена с три месеца и той бе пуснат предсрочно. Тогава Глитър се опитваше да избегне депортация в родината си, но това не му се удаде. В Англия той фигурира в списъците на „сексуалните престъпници“ и е под постоянен полицейски надзор.

Що се отнася до тв звездата Джими Севил, обществото научи за сексуалните му забежки едва този месец – цяла година след неговата смърт. Скотланд Ярд започна разследване и разкри около 300 предполагаеми жертви на ВИП педофила. В някои от извращенията участвал и Гари Глитър. Навремето Севил публично защитаваше Глитър от обвиненията. По данни на Би Би Си певецът неведнъж използвал гримьорната на Севил в телевизията, за да прави секс с непълнолетни ученички.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 0 Отговор
    да беше дошъл тука......
  • 2 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Аре стига бе!Че на този дъртак онази му работа не му става сигурно поне от 20г.