Last news in Fakti

6 Декември, 2020 10:28 5 300 22

Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

  • маскираният певец-
  • финал-
  • победител-
  • боби турбото-
  • християна лоизу-
  • невена цонева

Булката - Невена Цонева зае второто, а Хищницата - Християна Лоизу третото място в най-мистериозното шоу

Грандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу в ефира „Маскираният певец“. Борислав Захариев, известен като Боби Турбото, който цели тринадесет предавания успешно се криеше зад тайнствената маска на Баба Яга извоюва титлата на големия победител.

Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

Зрителският вот отреди второ място да заеме обаятелният образ на Булката, зад който стоеше певицата Невена Цонева. Почетната трета позиция на стълбичката бе за Християна Лоизу, която вдъхна живот на любимата Хищница.

Боби Турбото не можа да скрие вълнението си от победата секунди след свалянето на маската и сподели за зрителите:

„Огромно благодаря за поканата, за костюма и на целия екип. Благодаря също на хората, които коментираха и ме държаха във въздуха три месеца, страхотни бяха. Човек никога не трябва да се отказва. Когато се трудиш, всичко се получава. Промяната е възможна, когато има вяра, любов и светлина“.

„Много трудно се крих в този образ. Всички ми задаваха въпроси, но аз отричах. За мен беше изключително щастие да съм част от това преживяване. Защото за мен това е преживяване, а не просто предаване“, разкри Невена Цонева, която спечели сребърния медал в мистериозната надпревара.Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

На почетното трето място зрителите избраха да застане Хищницата, която остана загадка за всички до последно и панелът не успя да я разкрие. „Много ми е приятно, че вече ви виждам. Беше голямо предизвикателство да участвам в предаването. Този образ беше доста отговорен за мен. Благодаря на всички!“, разказа певицата за приключението от участието си в „Маскираният певец“.

Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

Феновете на предаването се насладиха на завладяващ спектакъл на големия финал на втори сезон. Хищницата, Баба Яга и Булката изпяха по две песни на сцената, а минути преди да стане ясен победителят трите маски се събраха за общо изпълнение на „Маска на цветни петна“. Шоуто започна с появата на последната гост-маска от предходния сезон – Бикът.

В костюмът тази година бе скрит главният сценарист на „Маскираният певец“ - Влади Априлов. „В това шоу няма нищо лесно, но точно затова то се превърна в хита на сезона.“, каза той след разкриването на образа. Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

„Този образ беше много отговорен. Трябваше да поддържам фигурата си, но и да съм достатъчно подвижна. Искам да благодаря на целия екип за поканата и на всички, които са гласували за мен!“, сподели Християна Лоизу.

Първи на сцената тази вечер излезе специалният гост в шоуто Бикът, зад чиято маска в предходния сезон се криеше актьорът Филип Аврамов.

Този път звездата, скрита зад зрелищната маска, спечели бурните овации на публиката, изпълнявайки песента на Gipsy Kings - „Volare&Buleria“, а опитните следователи успяха да разпознаят Влади Априлов, скрит зад атрактивния костюм.

Устремена към победата, Хищницата изпълни едно изключително парче на кралицата на соул музиката с необятен талант и неподражаем глас Арета Франклин - „Think“.

Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

„Това музикално и тайно пътешествие е нещо, което никога няма да забравя. Най-трудно ми беше да се скрия, защото съм много открит и откровен човек. Обикнах образа си, въпреки че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в този приказен път“, сподели Хищницата.

Баба Яга също се впусна с много желание и ентусиазъм в тройния дуел като избра за свое първо изпълнение песента на американската хеви метъл банда Twisted Sister - „We're Not Gonna Take It“.

Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

„Изминах дълъг път на тази сцена. Доказах, че Баба Яга не е страшна и зловеща, а весела и сладка симпатяга, обичаща сцената. Превърнах я в супергероя на „Маскираният певец“. Най-трудно ми беше да се крия. Благодаря на всички, които обикнаха Баба Яга и ме подкрепят!“

С излизането си на сцената Булката смени рязко настроението на сцената и в залата като извиси глас с дълбоко емоционалната и прочувствена народна песен „Не казвай, любе, лека нощ“.

Боби Турбото е големият победител в „Маскираният певец“

„Признавам, че много се забавлявах. В началото не знаех как да крия от близките си, нито как да коментирам шоуто с приятелите си. Но се научих. Сега излизам да пея на финала и съм благодарна на всички, които заобичаха Булката, както го направих и самата аз. Не бих заменила „Маскираният певец“ с нищо друго! Булката ще пее за победа!“, категорична бе тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яка баба

    6 3 Отговор
    журето са зле , аз познах повече от тях

    Коментиран от #15

  • 2 Антимутра

    32 6 Отговор
    Дебилни управляващи, дебилни медии, с дебилни предавания за абсолютни дебили! Това е България в 2020! Тотално изперкал народ. Целият умствен капацитет се е изнесъл в чужбина и в територията са останали тъпунгери и тулупи! Отврат!
  • 3 Bai nudals

    26 3 Отговор
    Кич и пошлост...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Жоро

    15 2 Отговор
    В Пазарджик циганските сватби са по шарени и интересни
  • 6 Бай Иван

    18 2 Отговор
    Предавания с цел продажба на реклами!!!!!!!!!!!! Най-общо казано ПРОСТОТИЯ с цел облага на някой!!!!

    Коментиран от #9

  • 7 кочо

    8 13 Отговор
    Абсолютно заслужена победа! Много добър образ.
  • 8 реалистъ

    15 1 Отговор
    Боби Турбото...а аз си мислех че баба Яга е Ивето Николова от ПИГ.
  • 9 хъхъ

    17 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бай Иван":

    Арменецът това може да измисли...опа, той нищо не е измислил, всичките му формати са взети отвън.

    Коментиран от #13

  • 10 чалга мафия

    8 17 Отговор
    Оф, добре че не спечели тази Невена...да си стои при Слави...кой щеше да я знае, ако не беше интригантствала да изгонят Грахич, за да се намърда в Куку бенд при мъжа си...

    Коментиран от #12

  • 11 Култова фраза

    4 1 Отговор
    6000марки-8000марки Ауди-то е А6...
  • 12 славуца

    4 7 Отговор

    До коментар #10 от "чалга мафия":

    Славчо няма да пропусне да оплюе победителя в своето шоу...ще каже "къв е тоа, невена е номер едно"
  • 13 Бай Иван

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "хъхъ":

    ДА абсолютно нищо не са измислили, само взаимстват от чужди предавания. И ми е чудно има ли хора които ги гледат тия предавания!!!!
  • 14 Аз40

    5 1 Отговор
    A бе вси що са без маски в това предаване са грозни и причиняват газове.
  • 15 садафасфасдфас

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "яка баба":

    Много зле, да...всеки казва...това е "моя колега", моя колега...тези хора познават само техния си кръг...
  • 16 Гост

    7 2 Отговор
    Най после свърши тя тъпотия . Един колега само такива , неща гледа и сериялчета . Нищо друго няма в главата само за ферми, игри на волята и тоз певец говори . Тъп е като галош . То за това гледа тез глупости.
  • 17 Хайл

    6 1 Отговор
    Това свърши чакаме друго подобно дебилно предаване .
  • 18 Без име

    10 2 Отговор
    Някой му викат шоу бизнес.
    То си е чиста п.о.м.и.я.
    Задават се едни правила, който не се спазват.
  • 19 Ива Бебека; жената на Маджев

    3 2 Отговор
    Амиииии кога ще сложете мен и Шеф Манджев да ви пеем "Лекя Нощ Деца"?
  • 20 Абе турбо, от толкова, Баби Яги

    3 1 Отговор
    Теб ли намериха, да, курдисат са тази роля...!?
  • 21 Алфа Вълкът

    3 0 Отговор
    НЯКОИ ХОРА ЗАЩО ВЛИЗАТЕ ТУК ВСЕКИ ДЕН ВЪОБЩЕ? В САЙТА ИМА СТАТИИ ТОЧНО ЗА ТЕЗИ ТРИМАТА И, ЧЕ ТЕ СЕ КРИЯТ ПОД ИЗБРОЕНИТЕ МАСКИ! ЖУРИТО ЗНАЯТ КОЙ СЕ КРИЕ ПОД ВСЯКА МАСКА! ТИЯ ХОРА НАЛИ ВЛИЗАТ ПРЕЗ ЕДИН ВХОД И ГИ ГРИМИРАТ, ПРАВЯТ РЕПЕТИЦИИ И ПРОЧИЕ!
  • 22 Бен Хур

    4 1 Отговор
    Тази Християна ми мяза на Мия Халифа без очила!