Last news in Fakti

5 Януари, 2021 09:06 5 074 15

Пловдивчанин стана "Мистър Вселена"

  • иван булкин-
  • мистър вселена-
  • пловдивчанин

Иван Булкин е студент в Пловдивския университет със специалност "Спорт и възстановяване"

Републиканският шампион по лека атлетика Иван Булкин прегази конкуренцията от няколко страни по целия свят и спечели.

"Призът "Super Model Universe 2020" тази година е за България! Искам да благодаря на всички вас, близки, приятели и познати, които ме подкрепихте и стискахте палци за мен през цялото време. За мен значи много! Нямаше да успея без вас! Бъдете здрави, щастливи, смирени и обичани!", бяха първите думи на щастливия Иван, който е носител и на титлата "Мистър Пловдив 2019".

26-годишният мъж бе българският представител в световния конкурс за мъжка красота, която за първи път в историята се проведе изцяло онлайн.

Иван е студент в Пловдивския университет със специалност "Спорт и възстановяване". Той тренира професионално лека атлетика от 12 години и е многократен държавен шампион в спринтовите дисциплини. През 2016 г. е избран за най-красив атлет на България в конкурса "Мистър БГ атлетика", а в края на 2019 г. спечели и отличието "Мистър Пловдив".

"В журито на надпреварата имаше човек, който е част от българските организатори на конкурса "Мистър Вселена". Харесали са ме и после се свързаха с мен. Още тогава заявих, че имам желание да участвам в световния конкурс. Готвих се за заминаване в Малайзия, където трябваше да се състои надпреварата, но ситуацията направи провеждането му онлайн", сподели още пред "България Днес" мускулестият пловдивчанин.

Половината от общата оценка се формира от онлайн гласуване по целия свят, а останалата част от оценките на жури от различни държави. Преди това журито проведе видеоразговори с всеки претендент. Разговорът на английски език с членовете на комисията била лесна задача за Иван, тъй като знае перфектно езика на Шекспир.

Булкин работи в отдел "Износ" в известна пловдивска фирма и ангажиментите му са свързани с чуждестранни клиенти. Голямата награда е двуседмичен престой в Малайзия, през което време Иван ще присъства на множество конкурси и мероприятия като победител.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КАЗАНЛЪК

    6 8 Отговор
    ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКА
  • 2 сектант

    15 7 Отговор
    той и оная плюнка величков беше мистър вселена и го видяхме какво жиголо се оказа и на живо е абсолютна плюнка на 2 шамара живот.. билдъри сър
  • 3 Снимка без лице хахаха

    23 3 Отговор
    Факти ,рабивате тъпомера понякога да не кажа постоянно!

    Коментиран от #4

  • 4 Меркантилност

    18 1 Отговор

    До коментар #3 от "Снимка без лице хахаха":

    спокойно ще го видиш в някой риалити формат.. няма казарма вече ейййй
  • 5 МАЙНА ТАУН

    4 1 Отговор
    .....БРАВОс.....!!!!!
  • 6 Топи

    12 1 Отговор
    Дам снимката кърти, без глава и крака :)
    Ако беше станал Мистър Каруцар Долно Ебливково щеше да има по добро отразяване ;)
  • 7 Лора спомена

    4 1 Отговор
    Липсва му спортния екип...!
  • 8 Биде

    4 0 Отговор
    Като фигура бива, който харесва такива „ изваяни” тела, но лицето му е без каквото и да е излъчване, оскубани и оформени вежди и физиономия на тийнеджър! Не знам за критериите на журито, но за мен този не е подходящ за тази титла!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Петко

    9 2 Отговор
    Браво на момчето!
    Освен късмет и природни дадености е положило доста труд във фитнеса.
    А тези които намират недостатъци седнали удобно зад компютъра,мързящи ги дори да се срешат нека те да направят нещо по-добро.
  • 11 Васке пелтекова, дзифтова на, 70 г

    3 0 Отговор
    Аз, ревнувам внук си...защото той е ударен с мокър парсал. у главата...!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Морето

    7 0 Отговор
    Този мистър Вселена ще бъде папнат от някой дърт милф ей-тъй,за закуска, че след година никой няма да си спомня за него. Или пък наистина ония двамата тарикати-Иван и Андрей ще го дръпнат в следващата "Ферма",за да пълни очите на женската част от участващите. И ако там влезе някоя неориентирана актриса или плеймейтка-пак ще има разкъсващи сърцето драми.
  • 15 Stéphanie 🎲

    0 0 Отговор
    Бофффф 🥴🥴🤪минал покрай красавец ,не ми харесва на мен специално 🥴Lazar Angelov (Лазар Ангелов) 👍❤най добрият и красив българин който го познават в цял свят .За този нямам такова УуууусеЩанеее