8 Януари, 2021 16:34 4 705 0

Венера навлиза в Козирог - ето какво означава това

  • астрология-
  • венера-
  • козирог-
  • зодиакални знаци

Венера е планета, която символизира женския принцип във всеки от нас

Венера навлиза в Козирог - ето какво означава това - 1
Снимка: shutterstock

Венера ще влезе в знака Козирог на 8 януари и ще остане тук до 1 февруари. В днешно време на планетата Венера се отдава голямо значение, тъй като светът е привлечен от физически и материалистични удоволствия и удобства, които са факторите, представени от тази планета.

Венера в Козирог има право да се нарича "желязната лейди". Венера е планета, която символизира женския принцип във всеки от нас, отговорна за нашите ценности, любовни взаимоотношения и начини за постигане на богатство. Козирогът е най-дисциплинираният знак на Зодиака, професионалист в своята област, стремящ се към авторитета и върха на кариерната стълба.

Така че Венера в Козирог показва любовта си чрез отговорни и логически романтични жестове. През този период ще станем по-сдържани в изразяване на чувствата, и трезвият ум ще надделява над емоциите.
Този период е чудесен за вземането на важни решения, тъй като илюзиите се разсейват и ние виждаме реалността такава, каквато е. Ако започнете нова връзка през това време, тя ще бъде продължителна и сериозна. Между другото, транзитът на Венера в Козирог е чудесно време за брак. И като цяло, сключването на договори и бизнес сделки.

Ако по време на този транзит Венера има негативни аспекти с други планети (в личния ви хороскоп), може да се получи охлаждане в любовни отношения. Мъжете могат да използват позицията си, за да убедят някоя своя подчинена да имат любовна афера, а жените могат да използват чара си, за да постигнат професионални цели.

Овен
Транзитът на Венера ще се проведе в 10-я ви дом. В периода на транзита ще постигнете желаните резултати на работното място. Този транзит ще ви държи активни. Трябва да се държите добре с другите и да избягвате да говорите лошо за тях. Нещата ще вървят добре в семейния живот. Ако сте имали разногласия, сега можете да разрешите различията си и да започне отново. Може да изкупите грешките си като подарите нещо на съпруга/та си.

Телец
Транзитът на Венера ще премине през 9-я ви дом. Ще работите изключително усилено и късметът ще ви благоприятства. Мнозина ще проявят интерес към извършването на религиозни дейности. Помагането на нуждаещите ще ви донесе душевен мир. Хармонията ще надделее във вашето поведение, поради което хората биха искали да се сближат с вас. С влиянието на Венера ще попаднете на добри приятели. В любовта ще можете открито да изразите чувствата си пред своите партньори.

Близнаци
Венера ще премине през вашия осми дом. Поради влиянието на този транзит, може да има покачване на вашето его, което ще доведе до грубо поведение към околните и така да ги нараните с думите си. Затова се препоръчва да мислите преди да се изкажете и да оцените ефекта на думите си върху другите. През това време ще станете чувствено активни, което ще повлияе на вашата концентрация. Положете усилия да изпълните мечтите си и да се възползвате максимално от тази възможност. За да постигнете вътрешно равновесие може да медитирате или да правите йога.

Рак
Венера ще премине през дома на брака и също така оказва влияние върху дълготрайните партньорства. Този транзит ще бъде от полза за вашия брачен и любовен живот. Ако искате да узаконите връзката си, благоприятно е да предложите на партньора/ката си брак. Трябва да останете предпазливи по отношение на вашето здраве, тъй като всеки здравословен проблем може да възникне в близко бъдеще.

Лъв
Планетата Венера преминава през шестия ви дом, а нейното разположение може да донесе предизвикателства и препятствия в живота ви. Трябва да останете внимателни през това време. Враговете ви могат да се прикриват като приятели, но те ще се преструват през цялото време. През това време можете да изключите опонентите си. Женените Лъвове трябва да разберат, че е в техен интерес да избягват всякакви спорове в отношенията си. Трябва да останете търпеливи, а не да реагирате.

Дева
Венера преминава през вашия пети дом на децата, любовта, творческите умения. Този транзит ще донесе плодотворни резултати в социалната и любовната сфера. Ще се държите учтиво с хората и ще бъдете готови да помогнете на всеки. Можете да предприемете някои сериозни действия, за да въведете положителни промени в семейството си. Също така трябва да изявите творческата си страна.

Везни
Венера ще се движи през сектора на дома и семейството. Този транзит на планетата може да промени живота ви по позитивен начин. В семейния живот отношенията с членовете на вашето семейство ще се подобрят. Ще разберете, че човек се нуждае от присъствието на близките си хора, за да преодолее всяка трудна фаза от живота. Може да планирате да отидете при семейството си, в случай, че живеете далеч от тях. От друга страна, може да си помислите за закупуване на нова къща или превозно средство. През това време можете да направите родителите си щастливи, като им помагате.

Скорпион
Венера ще транзитира третия ви дом. Ще имате възможността да се насладите на творчеството като изкуство и музика. Вашето светло, усмихнато лице ще направи членовете на вашето семейство щастливи. Връзката ви с вашите по-малки братя и сестри може да се подобри. През това време несемейните хора могат да се натъкнат на човек, с когото могат да споделят живота си. Времето може да бъде предизвикателство за работещите и те да се чувстват стресирани и претоварени от прекомерна работа. За да се подмладите, полезно е да се прави Пранаяма.

Стрелец
Планетата Венера ще премине през втория ви дом на парите, ресурсите. Парите са важен фактор за постигане на комфортен начин на живот, поради което сте склонни да спестявате и да печелите повече. Следователно, вие няма да се наложи да се изправите пред финансови проблеми при този транзит, тъй като има шансове да увеличите доходите си. Също така, може да се проведе благоприятно събитие в семейството ви. Не забравяйте, че гласът ви е вашата идентичност и чрез него вие изразявате себе си и вашите мисли. Следователно, хората ще се доближават до вас, ако говорите учтиво. Наред с това, ще започнете да се фокусирате върху теми, които се нуждаят от повече внимание.

Козирог
Първия ви дом ще е окупиран от планетата Венера по време на този транзит, който ще се окаже благоприятен и ще доведе до желани резултати в различни аспекти на живота. Тези, които са женени ще прекарат качествено време с брачния си партньор и ще преживеят някои запомнящи се моменти заедно. Хората от този знак, които са свързани с бизнеса на изкуството, занаятчийството и красотата, могат да постигнат полезни резултати. Семейният живот ще бъде изпълнен с благоденствие и родителите ви ще останат доволни от вашето поведение. Като цяло този транзит се оказва благоприятен за Вас.

Водолей
Венера ще преминава през 12-я ви дом. За да украсите къщата си, можете да помислите за някои ремонти, размесвания или допълнения. Ще можете да изпълнявате задачите, които имате навреме. Хората, които работят, може да се наложи да пътуват на далечни разстояния, което може да се окаже изтощително, но би било доста полезно. Необходимо е да останете предпазливи към своите скрити или тайни опоненти. За да поддържате единство в семейството, трябва да общувате с членовете. Ако чувствате, че някой от тях върви в грешна посока, тогава го накарайте да разбере и да му помогнете да развие положителни мисли. Грижете се за здравето си и спазвайте балансирана диета.

Риби
Планетата Венера ще премине през 11-я ви дом. Заетите от вас ще получат признателност за усилената си работа и усилията си на работното място. Заедно с това, има вероятност да получите и премия. Може да се изпълнят вашите желания в този период. По време на транзита на Венера ще има засилване на вашите религиозни и духовни чувства. Можете да харчите пари за подпомагане на нуждаещите се и бедните. Тези дейности ще ви дадат душевен мир. Времето е благоприятно за студенти, които се явяват на изпити, тъй като има шансове да получат желани резултати.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА