Last news in Fakti

9 Януари, 2021 14:33 3 343 9

Сестрата на Меган Маркъл се закани да разкрие "скрити тайни"

  • меган маркъл-
  • тайна-
  • сестра-
  • семейство-
  • книга

Саманта Маркъл обяви, че пише книга за семейството си

Сестрата на Меган Маркъл се закани да разкрие "скрити тайни" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Изминалата 2020 година бе меко казано "инфарктна" за кралското семейство на Великобритания. След Брекзит последва "Мегзит", който разклати устоите на монархията до известна степен. Херцозите на Съсекс Меган и Хари решиха да се откажат от ролята си на старши членове на кралската фамилия, като по този начин искаха да живеят по-самостоятелен и спокоен живот, далеч от медийното внимание на Острова.

След седмици и месеци на разговори, се постигна някакво съгласие, което устройва и двете страни (поне публично изглежда така). Хари и Меган напуснаха кралството, за да заживеят своя нов живот в САЩ, където дори си купиха имение за милиони. Търсеха живот далеч от медиите, но в момента се оказва, че те продължават да бъдат в центъра на вниманието, като новините за тях не спират. Семейството подписва солидна сделка с "Нетфликс", където ще се излъчва документална поредица на Хари и Меган, посветена на различни проблеми и няма да бъде за личния им живот. Скоро стартира и подкаста на херцозите, чийто първи гост бе Елтън Джон, пише Дарик.

Каква ще бъде 2021 г., е рано и трудно да се каже, не само за кралската двойка, а и като цяло. Едно обаче се очертава като сигурен скандал, който ще върне под светлините на прожекторите личния живот на Меган и проблемите ѝ с родното семейство. Преди дни стана ясно, че полусестрата на Меган Маркъл ще издава книга, която ще разкаже и за отношенията ѝ с херцогинята.

През 2018 г. Саманта Маркъл нарече Меган "егоист и социопат", сравни принц Хари с хамстер, а накрая се извини за обидите. Сега обаче изглежда, че 56-годишната Саманта планира нов, дори по-голям ход, свързан със своята полусестра. Книгата се казва "Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1" ("The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1") и излиза на 17 януари, пишат от Marie Claire. Неговите 330 страници обещават да разкрият "скрити тайни".

"Сред буря от фалшиви новини и медиен хаос, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и семейството си напук на обстоятелства и ултиматуми", споменава се в анотацията в сайта на издателството Barnes and Noble.

"Понякога истината наистина е по-странна от измислицата." Смята се, че мемоарите са били обмисляни още от април 2016 г., когато връзката на Меган с принц Хари става публична, отбелязват от Tatler. Докато отношенията им се превърнаха във водеща новина, Саманта определи своята полусестра като "повърхностна службогонка" и обвини Меган за това, че е зачеркнала баща им и други членове на семейството.

През февруари 2019 г., Саманта Маркъл описа в Twitter херцогинята като "богата нарцисистка", наемаща скъпи експерти за връзки с обществеността, за да подобри имиджа си.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 98дф09дф0

    21 4 Отговор
    Изглежда България е станала английска провинция официално вече. Щом така настойчиво и подробно ни информират за кралския двор и събитията в него.
    И какви толкова тайни ще разкрива тая? Всички знаем, че малкото мамунче на Меган има по-голяма пaтka от н а принца.

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Граница, предел

    10 1 Отговор
    Само завистта няма граница. Пределът на завистливите е само могилата.
  • 4 Тя е следващия Президент на САЩ

    2 2 Отговор
    Баща и Е Обама
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Мангострелките

    3 0 Отговор
    И аз така казвам, таен канал, какво друго ви очаква...!
  • 8 един българин

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "98дф09дф0":

    Не бе, просто русофилите мразещи англосаксонците, постоянно търсят причина да разклащат кралския двор един от стожерите на Великобританските световни успехи! Така мечти, мечти за Английско падение, то пък все обратното, възход след възход!
  • 9 Стига сте ни

    1 0 Отговор
    "информирали" за тези лигльовци. Никой не се интересува от алчния, аморален мелез Меган и рижавия, грозен глупак Хари. Досадни са.