Last news in Fakti

13 Януари, 2021 07:00 8 901 1

Вашият хороскоп за днес, 13.01.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересни срещи и полезни запознанства за Раците

Вашият хороскоп за днес, 13.01.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво аджеба искат от него. Направете нещата по-простичко.

Телец

Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се внимателно, с малки крачки, защото има вероятност да не стигнете точно, където сте тръгнали.

Близнаци

Днес към вас и вашите действия ще има повишен интерес отстрани. Коригирайте нещата по съответния начин, за да не се излагате.

Рак

Днес са вероятни интересни срещи и полезни запознанства. Бъдете готови да възприемете нова информация с внушителни размери.

Лъв

По-добре се заемете със собствените си проблеми и оставете чуждите за по-добри времена. На първо време свършете необходимото, за допълнителното няма да ви останат много време и сили.

Дева

Колективът е голяма работа. Дори всеки поотделно да не е съвсем доволен от резултата, като цяло нещата ще се получат съвсем прилично.

Везни

Днес ще ви се иска да разчупите всички норми и да не се съобразявате с никого и да правите нещата така както ги разбирате. Едва ли някой би могъл да ви разубеди, а и по-добре да не опитва.

Скорпион

Днес ще ви се иска да ви оставят на спокойствие да се занимавате със свойте си неща. Все пак е хубаво да излезете за малко навън, независимо, че е студено, една въздушна баня ще ви освежи.

Стрелец

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Козирог

Денят обещава да е не само активен, но и много интересен. Хора, на които държите ще ви изненадат неприятно, при това напълно непреднамерено. Поставени сте в трудна ситуация, потърсете дипломатичен изход.

Водолей

Днес е невероятен ден за вас. Ще можете да прокарате идеите си пред другите без да възлагате големи усилия. Само бъдете по-мили с любимите си хора, малко прекалявате с натиска си върху тях, слушайте ги повече.

Риби

Днес няма да се чувствате особено приятно със заниманията си. Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от досадните неща. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ваня Петрова

    0 0 Отговор
    Дрехите са страхотни в момента съм в Германия и очаквам превод по карта. По-късно ми се иска да си направя поръчка.