16 Януари, 2021 07:00 7 053 0

Вашият хороскоп за днес, 16.01.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте каква ще бъде съботата за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 16.01.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще се наложи да говорите доста по телефона и това може да промени предварителните ви планове. Днес ще се чувствате много силни и енергични. Фитнес тренировките или просто домашната работа са идеална цел, в която да вложите енергията си.

Телец

Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените си ръце. Следобед ще трябва да се погрижите за някои роднински ангажименти. Не прекалявайте с телефонните разговори.

Близнаци

Ще се чувствате уверени в себе си и готови за действия. Инициативите ви може да се сторят малко досадни за околните. Не мърморете толкова, бъдете по-позитивни. Следобедът е подходящ за пазаруване, особено на тоалети.

Рак

Ще постигнете успех, макар че резултатът няма да е такъв, какъвто сте очаквали. Е, това не е причина да се разочаровате от себе си и да развивате чувство за малоценност.

Лъв

До такава степен ще сте обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Никой няма да е в състояние да ви прекъсне. Спрете се сами, докато не сте отегчили целия свят.

Дева

Ще ви е приятно да си поостанете у дома, макар че енергията ще клокочи във вас. Може би това ще ви накара да свършите всички неща, които сте отлагали от сума време. В никакъв случай обаче не влагайте енергията си в готвене и похапване.

Везни

Ще се увличате от твърде странни неща, дори за вас. Бохемските изпълнения определено ще ви привличат, но дали по този начин няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя авантюра.

Скорпион

Защо ли днес ще спазвате приказката - защо да е лесно като може да е трудно. Някак си ще ви привличат нещата, които стават бавно и мъчително. Може би така изпитвате по-голямо удовлетворение като ги направите?

Стрелец

Днес определено не ви е ден. Лесно ще се вдъхновявате и бързо ще се разочаровате. Ще пръскате енергия за неща, които после ще зарязвате. Много непостоянни ще сте, а това определено е плашещо за околните.

Козирог

Днес до обяд ще сте заети да подреждате разни неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен характер. Дръжте на истината, но бъдете готови да направите компромис в името на общото благо.

Водолей

До обяд нещата ще стават като на шега, но след обед ще трябва да запретнете ръкави и да действате. Ще се наложи да въдворите ред.

Риби

Ще можете сами да определяте в каква посока да се развиват нещата. Общо взето всичко ще става според плановете ви. Вечерта не позволявайте дреболии да развалят настроението ви.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА