Last news in Fakti

25 Януари, 2021 07:00 7 361 0

Вашият хороскоп за днес, 25.01.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 25.01.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вие през цялото време пътувате нанякъде, но без конкретна цел и посока. Доста нехарактерна постъпка за вас, но май имате нужда от малко неизвестност, за да се почувствате добре.

Телец

Днес сте способни на наистина невероятни импровизации. Колкото по-малко се задълбавате във въпроса – как да се изразите най-добре, толкова по-лесно ще се получава.

Близнаци

Днешният ден може да се окаже не особено продуктивен, все пак понеделник е. Добрата новина е, че ще успеете съвсем бързо да се справите с предизвикателствата. Кой, ако не вие и кога, ако не сега, нали :)

Рак

Може да чувствате едно леко напрежение, но то е нещо като онова усещане, когато си влюбен. Това е, което ви показва вашата сила и това, че ще се случи нещо вълнуващо. Просто бъдете себе си и приемете нещата - хубави или лоши. Те просто са.

Лъв

Май недооценявате щастието, което ви е кацнало на рамото. На първо място – лишавате себе си от удоволствия, а на второ – щастието може и да отлети, щом вие нямате нужда от него.

Дева

Труден ден. Прекалено сложна задача ще е да поддържате смислен разговор с хората, които срещате. Денят ще е странно напрегнат и не е за препоръчване да си имате вземане-даване с началници

Везни

Ще сте настороени доста конкуретно днес и в никакъв случай не бихте отстъпили от позицията си. Какво пък изиграйте този театър, методът на конкуренцията дава доста добри резултати. Само внимавайте да не се почувствате прекалено 'вътре' в нещата. Напревете го на игра.

Скорпион

Добре си помислете преди да се поддавате на общите настроения. Май днес е по-добре да сте в опозиция на околните. Отстоявайте себе си и най-важното – не изпадайте в масова психоза.

Стрелец

Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви. Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите. По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг.

Козирог

Бъдете открити за всякакъв вид сътрудничество. Съвместните действия днес добре се координират и са обречени на успех. И не позволявайте на партньора си да забравя за вас, увлечен в собствените си интереси.

Водолей

Извоювайте си правото днес да не ви безпокоят достатъчно дълго, за да се почувствате в хармония със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цял живот.

Риби

Полетът на мисълта ще ви накара да се опитате да направите невъзможното. Това може да ви претовари физически. Намерете приятели, с които да споделите идеите си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА