Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 07:00 7 818 1

Вашият хороскоп за днес, 06.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за мащабни планове, за проекти и пътувания за Раците

Вашият хороскоп за днес, 06.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес трудно ще се поддавате на определение, трудно ще влизате в рамки и дори на моменти сами няма да сте наясно какво правите. Енергията на днешния ден при вас събужда скрити сили и разбира се интуитивното знание. Позволете си да чуете онова тихичко гласче вътре във вас, то наистина ви обича и знае какво е най-добре да направите във всеки един момент.

Телец

Открити сте към новото, към различното, дори сякаш го усещате. Същевременно имате силата да се концентрирате и да действате упорито и последователно. За вас днес е важно да усещате подкрепата на приятелите си и на хората, с които работите заедно, имате нужда от екип.

Близнаци

Повече ще мислите за ползите и за крайния резултат от усилията, които влагате, което всъщност е смисълът на всяка дейност. По-важното е, че ще подходите и с грижа за другите. Силен ден, важен е резултатът, но не на всяка цена. И все пак, не може да няма удовлетворително решение за всички, просто си позволете да го видите.

Рак

Днес имате нужда от нещо ново, различно, нещо, което да удовлетвори авантюриста във вас. Дори просто да се запишете на курс по чужди езици, ще е достатъчно, за да се почувствате разширени и окрилени. Ден за мащабни планове, за проекти и пътувания.

Лъв

Чуйте собствения си глас и не се опитвайте да живеете живота на другите, по правилата на другите, изобщо - бъдете автентични. Днес е ден да се погрижите за себе си - изхвърлете ненужното, изхвърлете опаковките на старите чувства, които още пазите, отърсете се от обвивките си и Бъдете Свободни!

Дева

Днес ще сте по-скоро нерешителни и пасивни, вместо дейни. Ще ви се иска да прехвърлите вината за всички неуредици на някой друг. И най-вероятно ще успеете, но поне се запитайте - не сте ли вие отговорни за нещата в собствения си живот. Бъдете честни със себе си и си простете.

Везни

Ще се чувствате добре, ако около вас нещата са подредени и ясни и съответно сте готови да вложите много усилия, за да се случи това. Хубаво е днес да обърнете сметка какво слагате на масата си. Просто се наблюдавайте и маркирайте, започнете от малкото, промените ще дойдат сами.

Скорпион

Днес ще усетите вдъхновение. Ще се събудят някои от скритите ви таланти и всичко ще потече като една пълноводна река. А днес е ден за любов и творчество. Ще се усещате окрилени, ентусиазирани и ако трябва да се рекламирате някъде, сега е точният момент.

Стрелец

Това, което ще ви храни днес, но също може и да ви отрови са собствените ви емоции. Изходът - наблюдавайте, осъзнавайте, записвайте. Един от най-ефикасните методи за справяне с отрицателните емоции е като седнете и ги опишете, но без да споделяте после написаното, нека бъде само за ваше вътрешно ползване. Ефектът е доста бърз, особено след повече тренировки.

Козирог

Днес ще имате голям запас от умствена енергия, но ще я пилеете за незначителни неща. Важно е да бъдете конкретни, ясни и фокусирани. Вие все пак сте разумен и практичен човек, не хабете напразно ресурса си.

Водолей

Имате нужда от финансова сигурност и днес това ще е лайтмотивът на деня. Имайте едно наум, когато обсъждате паричните си постъпления. За вас, повече отколкото при другите знаци, е важна емоцията, която влагате. Колкото повече недоволствате, когато давате пари и колкото повече се страхувате, че ще загубите или че не стигат, когато идват към вас, толкова повече ще подхранвате точно тези програми. Сменете модела, повярвайте в изобилието, позволете му да влезе в живота ви.

Риби

Ще правите добро впечатление, но все пак избягвайте да говорите прекалено много. Доста силно ще се впечатлявате от почти всичко, сякаш сте оголен нерв, а това за самите вас е натоварващо. Отпускайте се по-често, дишайте дълбоко, оставете вълните на емоциите да се разлеят и ще видите нещата в друга светлина.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алтернатива

    0 2 Отговор
    Научете какво вещае вашият Сороскоп.