7 Февруари, 2021 07:00 3 686 0

Вашият хороскоп за днес, 07.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ключовата дума за Близнаците днес е сериозност

Вашият хороскоп за днес, 07.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Изпаднали сте в доста меланхолично настроение, но не обвинявайте околните за това. Нали уж вие сте си господар на живота си, не е честно да прехвърляте вината другиму за провалените си планове. Изобщо днес не сте много добър събеседник.

Телец

Ще ви се иска да организирате всички в разни полезни дейности. Все пак не ги насилвайте, полезните и практични занимания не са за всеки. Днес просто е ден да свършите нещо заедно с приятели, а ако е с практическа стойност още по-добре.

Близнаци

Ключовата ви дума за днес е сериозност. Ще подхождате към всяко нещо сериозно и с усърдие, но дали го правите, защото така ви харесва или защото така трябва. Разграничете онова, което задължително от онова, което ви радва. Опитайте да промените отношението си към нещата, които 'трябва' да направите и може би те просто ще се стопят.

Рак

Създайте разнообразие, създайте вълнение в нещата, които ви карат да се разширявате, да се чувствате леко, които ви извисяват. Вие знаете кои са тези неща, просто им позволете да заемат своето място в живота ви. И бъдете доволни и щастливи с това.

Лъв

Очакванията ви към другите май са доста неразумни, което може да ви направи нежелани партньори. Бъдете готови да се промените, да приемете изцяло човека срещу вас. Имате силата, имате и влиянието, имате и желанието, просто действайте.

Дева

Отпуснете се и усетете красотата в света около вас. Позволете си да бъдете слаби, позволете на партньора си да направи нещо за вас. Понякога много малко е нужно, за да заздравим връзката си или отношенията си, просто трябва да позволим и на другия да участва.

Везни

Малко нервни ще се чувствате днес. Всъщност тревогите ви май не са съвсем оправдани. Започнете да действате и ще видите, че всичко си идва на мястото. Просто се налага да подредите обърканите неща и да поразчистите ненужните.

Скорпион

Малко повече практичност ще ви е от полза. Вие сте прекрасни в големите картини и големите обобщения, но понякога е нужен съвсем конкретен поглед, за да е всичко прекрасно и вдъхновяващо.

Стрелец

Ще искате да усещате сигурност, стабилност и спокойствие. Вашето място е у дома. За да е пълно удовлетворението, може да поканите приятели и да сготвите нещо заедно. Посветете този ден на малките удоволствия в живота, имате нужда.

Козирог

Хубав ден, не го прекарвайте мързеливо вкъщи на дивана пред телевизора. Ден за движение, разходки, обмяна на информация. Ще видите, че само да тръгнете нанякъде и настроението ви автоматично ще се повиши, важно е да проявите мъничко активност.

Водолей

Ще имате нужда да запазите личното си пространство неприкосновено или с други думи да ви оставят на мира за известно време. Днес внимавайте с храненето, защото ще сте склонни да преяждате, то и сезонът е такъв. Важно е да пазите гърлото, защото вирусите върлуват.

Риби

Днес ще сте във вихъра си, само не трябва никой да се мотае около вас да не го завихрите. Добър ден за физическа активност, направете си излет сред природата и се обадете на родителите си поне по телефона.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА