Last news in Fakti

8 Февруари, 2021 07:00 6 513 0

Вашият хороскоп за днес, 08.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Днес е ден за генериране на идеи за Овните

Вашият хороскоп за днес, 08.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Все още не сте излезли от ритъма на почивните дни. Едва ли ще прекалите с работата, дори напротив. Намерете творчески подход към ежедневните задължения. Днес ви е ден за генериране на идеи, не се разсейвайте.

Телец

Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Близнаци

Най-сетне ще получите признание. Не се възгордявайте прекалено по тази причина. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще ви отклони от подобни мисли. За щастие, има кой да ви помогне.

Рак

Доста емоционален ден. Занимания и задължения няма да ви липсват. Не се впускайте във философско разглеждане на проблемите, така до никъде няма да я докарате. Но пък ще имате късмет каквото и да подхванете.

Лъв

За вас този понеделник не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да ви съобщи някакви неприятни новини. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.

Дева

Сигурно днес телефонът ви ще прегрее от звънене. Не поемайте сериозни обещания към тези, които ви търсят. Точно днес хората имат предимно добри намерения, отколкото желание за реализирането им.

Везни

Днес ще можете да покажете какво сте подготвили през почивните дни. Несъмнено ще оценят усилията ви, но и ще ви натоварят с по-големи отговорности. Днес може да стигнете до сериозни заключения, но те едва ли ще са трайни.

Скорпион

Сами сте се хванали в собствения си капан, в капанът, сътворен от собствените ви мисли. Само си дайте сметка в колко нежелани схеми сами се вкарвате и колко от тях можете да промените като просто промените мисленето си. Всичко започва оттам - знаете!

Стрелец

Може да имате някакво притеснение относно домашни ангажименти. След обяд нещата ще се уталожат и ще можете да дишате по-леко. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко.

Козирог

Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо началото на седмицата е доста изтощително за вас. Не отказвайте предложение за служебно пътуване, ще ви разсее и ободри.

Водолей

Не е лошо днес да прочетете обявите за работа, все може нещо да ви заинтригува, независимо дали сте ангажирани. Сравнително приятен ден, в който дори може да ви съобщят добра новина за разрешаването на паричен проблем.

Риби

Днес сте в доста приповдигнато настроение, макар че може да се опитат да ви го развалят. Не позволявайте да нарушат равновесието ви. Имате възможност да докажете качествата и чувствата си, не го пропускайте заради колебания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА