Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 14:50 6 129 19

3-те най-потайни зодии

  • потайни-
  • зодии

Скорпионите се грижат никога да не разкриват истинските си чувства

3-те най-потайни зодии - 1
Снимкa: Shutterstock

Докато някои хора общуват, изразяват себе си и живеят живота си като отворена книга, има и други, които винаги се пазят от околните и никога не разкриват емоциите си пред света, дори и пред близките си. Обикновено можете да разберете какво се случва в съзнанието на човека срещу вас като или слушате какво казва, или като наблюдавате езика на тялото му. Голяма част от хората, които ни заобикалят, са доста прозрачни и показват какво чувстват и мислят то, има и други, които винаги имат, както се казва „хазартно лице“, т.е. каменно и безизразно лице, което е невъзможно да се „прочете“. Често причината за подобно „хазартно“ лице е нежеланието на тези хора да споделят своите емоции и да покажат своята уязвима страна пред света. Ето няколко такива зодиакални знаци, които са способни да поддържат безизразен вид на лицата си безкрайно дълго и които са почти неразгадаеми.

Близнаци

Близнаците са истински майстори в прикриването на емоциите си. Те си поставят за цел никога да не показват слабата си страна или дори да покажат истинската си страна на някого, трябва да се чувстват в безопасност, слагайки си подобна маска. Те са мистериозни същества, които държат всичко под прикритие. Било то подробности от личният им живот или дори техните предпочитания и антипатии. Те не обичат да правят такава информация публична и лесно достъпна и затова винаги физиономията им е студена и безизразна.

Рак

Въпреки че с теб може да са нахакани, в действителност не е точно така. Раците са решени да пазят истинските си емоции скрити под фалшиво щастие и вълнение. Те ще се преструват, че всичко е наред, когато в действителност може да имат нервен срив.

Скорпион

Те полагат съвсем целенасочени усилия, за да станат невъзможни за разгадаване. Скорпионите се грижат никога да не разкриват истинските си чувства. Те са способни да се пазят отлично през повечето време, за да избегнат наранявания, като показват уязвимата си страна на някой, който не заслужава доверие. Всеки си има основателна причина да не иска околните да разбират какво се случва в душата им. За някои това е стара рана, за други страх от нараняване. Нужно е да уважаваме решенията им и да не си врем носа там, където няма да се приеме добре.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Киро Краваря

    11 2 Отговор
    Ве-не-лино!!!Изключи бота да не те......😜
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Лост

    50 1 Отговор
    Авторката може ли да брои до четири или четвъртата зодия се е спотаила?

    Коментиран от #6, #15

  • 5 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    11 6 Отговор
    Зодия Буда е най-потайната

    Коментиран от #7

  • 6 Един шофьор

    24 0 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    Авторката така и се такова че две не вижда ти чак до четери.
  • 7 Лост

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ":

    Я колко съм глупав, че тук са Близнаци, а при него е:Той и всички останали. Така, че това са две зодии.
  • 8 Всичко е строго индивидуално...!

    2 0 Отговор
    И да, са, потайни, всеки ги знае
  • 9 Медуза

    16 0 Отговор
    4 най-потайни зодии....аз видях Близнаци, Рак и Скорпион. Ок-коя е четвъртата?!:) Или е оставена ние, читателите да я разгадаем. Тогава залагам на зодия Рапан.

    Коментиран от #10

  • 10 hdhdhd

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Медуза":

    може би е от най потайната и за това става дума ние трябва да разпознаем
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 И те така

    12 0 Отговор
    Близнаците нали са двама, та станаха четири зодии. Да не повярваш просто колко сме "тъпи"
  • 13 гост

    4 0 Отговор
    Зодията ,,Близнаци,, обира всички класации.Най-потайни,изневеряващи,двулични, много говорещи, хитри, весели, алчни за пари.... май е вярно.
  • 14 ЧЕРВЕНОКОСАТА УМНА АМАЗОНКА ♀️

    2 6 Отговор
    4 зодия е WASINGTON и Зодия мъже е 13 от всички 12 всички мъже под ножа без изключение. Да живеят Жените и изкуствено създадените ембриони👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩👩
  • 15 Абе,слепок

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Лост":

    Ти можеш ли да броиш,бе? Къде видя написано нещо за четвърта зодия?! Авторката съвсем ясно,точно и правилно си го е написала в заглавието ТРИТЕ най потайни зодии -ТРИТЕ,не ЧЕТИРИТЕ! Май ракиите са ти дошли в повече!!!

    Коментиран от #16

  • 16 Варна

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Абе,слепок":

    Не бързай да обиждаш-статията бе озаглавена: "Четирите най-потайни зодии" ,но явно Венелина е коригирала заглавието. Така че, не си прав.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.