Last news in Fakti

11 Февруари, 2021 07:00 8 590 0

Вашият хороскоп за днес, 11.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за планиране и действие с размах за Девите

Вашият хороскоп за днес, 11.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите.

Телец

Ден на променливи настроения, но и нараснала увереност в собствените сили. Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще получите добри финансови новини. Работата с административните служби отново ще ви създава напрежение, ако можете прехвърлете тази орис на друг, по-малко емоционален от вас.

Близнаци

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Рак

Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте чувството си за вина.

Лъв

До обяд - служебни въпроси за решаване, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните ангажименти вече ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Дева

Ден за планиране и действие с размах. Отърсете се от ограничаващите модели, именно те са,които ви спират да се движите напред. Мислете мащабно, гледайте няколко крачки напред, разгърнете потенциала си.

Везни

Ден за намиране на изгубеното аз и вътрешно пречистване. До обяд ще ви е малко напрегнато. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с нещата си. Не преглеждайте набързо кореспонденцията си, отделете повече време, може би в някое писмо се крие нещо важно.

Скорпион

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления, но след това ще ви напомнят, че имате доста служебни задачи. Не се дразнете от лошото отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си приятно като вас.

Стрелец

Ще има доста неща за доизкусуряване, за подреждане или казано с други думи - чакащи вие да ги направите. Хубаво е да имате план, за да не се загубите в подробностите.

Козирог

Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко, което сте планирали и без друго през изминалата седмица работихте доста усилено, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Водолей

Ден за вътрешна работа. Съзнателното среща подсъзнателното. Опитайте се да бъдете честни със себе си, погледнете се обективно, без да се осъждате и да си давате оценки. Просто наблюдавайте. Нещата сами ще се наместят.

Риби

Ден за говорене и информиране. Към вас ще тече много и разнообразна информация по най-различни канали. Опитайте да сте по-събрани и по-концентрирани.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА