Last news in Fakti

13 Февруари, 2021 07:00 8 962 2

Вашият хороскоп за днес, 13.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте каква ще бъде съботата за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 13.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Подгответе се отрано, защото близки роднини или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, ако нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

Телец

Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Близнаци

Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Рак

Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения и предчувствия. Не допускайте черни мисли да разстроят деня ви. Проявете уважението си към по възрастните като ги посетите или поне се обадите по телефона.

Лъв

Днес ще търсите предизвикателства и дано цялата ви приятелска група споделя намеренията ви. Ако не успеете да отидете на някое вълнуващо място, то поне можете да измислите нещо нестандартно заедно.

Дева

Днес ще се чувствате далече по-бодри и свежи от вчера. Свърши работната седмица и вече с радост можете да се отдадете на любимите си неща. Интересни идеи ще ви хрумват, не ги оставяйте просто да профучат покрай вас, поспрете ги.

Везни

Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената ви нерешителност ви пречи. Нали знаете, че правите най-доброто за момента, тогава защо се тормозите?

Скорпион

Трудно ще намерите спокойствие, все нещо ще ви гризе отвътре. Добре е поне да минете да запалите свещ в някой храм, защото днес се отдава почит към онези, които вече не са сред нас. Това поне ще ви накара да се замислите върху други измерения на живота и ще ви разсее напрежението.

Стрелец

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Козирог

Прекалено много разсъждавате, а любовта иска доказателства и развлечения, а не празнословие. Гледайте да не стигате до скандали точно на връх празника.

Водолей

Ден, в който ще ви се иска най-много да се забавлявате. Изведете децата на разходка или по магазините (ако можете да си го позволите). Ден, в който вие ще трябва да поддържате настроението на ниво.

Риби

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Телец

    3 0 Отговор
    Хубав и усмихнат уикенд, г-це Маринова ;)