Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 07:00 7 746 0

Вашият хороскоп за днес, 15.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един изключителен ден за Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 15.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както ви се иска. Желанието ви да хармонизирате нещата като сложите някакъв ред може само да провокира неприязън към вас. Не бъдете такива педанти.

Телец

Днес предразсъдъците ви ще ви поставят сериозни пречки. Бъдете по-организирани, не се разпилявайте в много посоки и не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че не можете да изпълните.

Близнаци

В изблик на приятелски чувства днес може да проявите направо глупава щедрост. Понякога е добре да оставяте хората сами да си учат уроците, без да им се натрапвате. Не всички действат с вашата шеметна бързина.

Рак

Имате добри шансове да успеете, ако не се доверявате на вътрешните си страхове. Прекалено преувеличавате негативните последици и ви е трудно да бъдете обективни. Опитайте да се дистанцирайте от събитията и тогава вземайте каквото и да е решение.

Лъв

Един изключителен ден. Ако не прекалявате с подозренията, и се доверите на хората, с които работите, можете наистина да надминете очакванията си. Все пак не е добре и да се предоверявате. Важно е да намерите средния път и да го следвате.

Дева

Безразборното показване на симпатии може да ви коства скандал у дома или с любимия човек. Опитайте да показвате емоциите си по-премерено. Може да стреснете другите с прекален изблик на чувства.

Везни

Инициативата днес ще е в ръцете на другите. Опитайте да се включите в играта, пък може и да ви хареса. Важното е да не губите чувството си за хумор и да се опитате да контролирате желанието си непрекъснато да давате съвети.

Скорпион

Притесненията ви са повече от нормалното и единствено те могат да ви провалят. Вярвайте повече в себе си и с вашето усърдие не може да не постигнете желаното.

Стрелец

Вашата доверчивост може да ви изиграе лоша шега. Наблюдателността ви е вашият коз, не го проигравайте напразно. Опитайте да решавате проблемите още в зародиш, вместо после да трябва да гасите пожари.

Козирог

Ден приятен и активен. Ще можете да се представите в такава светлина, че сам ще се възхитите от себе си. Не забравяйте и чувството си за хумор в този процес.

Водолей

Хората около вас ще ви провокират към действия. Заложете на екипната работа и резултатите ще бъдат наистина невероятни. Хубав ден за експерименти особено в любовта.

Риби

Ден на бурни страсти и опасности, които между впрочем сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА