13 Февруари, 2021 16:39 5 418 17

Започна годината на Металния вол, вижте какво ни очаква

  • китайска нова година-
  • метален вол

В годината на Белия Метален Вол всички ще се чувстваме длъжни да изпълняваме задачите и отговорностите си

Започна годината на Металния вол, вижте какво ни очаква - 1
Снимкa: Shutterstock

Китайската нова година започна вчера, 12 февруари 2021 г., и приключва на 31 януари 2022 г. Тя ще е годината на Белия Метален Вол.

Волът е вторият знак в китайския зодиак. Годината на Металния Вол идва след годината на Металния Плъх и преди годината на Водния Тигър.

За последните над 100 години, Годината на Вола е била през 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 и през предстоящата 2021.

В годината на Белия Метален Вол всички ще се чувстваме длъжни да изпълняваме задачите и отговорностите си. Това е и период, в който ще трябва да удвоим усилията си, за да постигнем каквото и да било, пише "Блиц".

Волът е мощно животно, което има способността да трансформира негативните предизвикателства от ужасната Година на Плъха в положителни резултати през 2021 г.

Той може да ни спаси от бедствия и да помогне за възстановяването, защото е строител. През неговата година ще се продължи и довърши започнатото в Годината на Плъха.

Годината на Белия Метален Вол е период на разрешени проблеми, но само ако сме дисциплинирани и добре организирани.

Смята се, че за да имаме късмет, трябва винаги да носим със себе си нещо метално.

Волът като зодиакален знак

Подобно на популярната у нас астрология, отделните китайски зодиакални знаци също имат определени качества и черти на характера. Ето какво е типично за Вола като зодия:

Волът работи усърдно и упорито. Действа методично и последователно. Затова и 2021 ще е година, в която усърдната работа ще бъде възнаградена. Щастливи и успели ще са онези, които полагат много усилия.

Волът не обича да е център на внимание и предпочита действията му да говорят вместо него. Вярва, че всеки трябва да върши онова, за което е поел отговорност и да не прекрачва предварително начертаните граници.

Волът е много романтичен, но не обича показността. Макар да окъпва с внимание и жестове човека до себе си, почти никога не го прави пред публика.

Жените, родени под знака на Вола

Жените, родени под знака на Вола, са спокойни и нежни. Не се предават и не вярват, че "съдбата" предопределя какво им се случва. Въпреки това рядко ще ги видите да търсят алтернатива, по-скоро ще се борят с онова, което се изпречи на пътя им. Понякога са малко упорити, дори инатливи. Мислят и действат бързо и рядко съжаляват за избора, който са направили. Те са традиционалисти, винаги верни на половинката си и влагат много усилия във възпитанието и образованието на децата си.

Мъжете, родени под знака на Вола

Мъжете, родени под знака на вола, са хора, на които да разчитате и имате доверие. Те влагат сърце и душа във всичко, с което се захванат. Отговорни са, особено по отношение на семейството си. Най-големият им недостатък е, че често са праволинейни и се гневят, когато някой действа против правилата им. Имат високи, често твърде завишени, очаквания към децата си.

Кои зодии ще имат късмет в Годината на Белия Метален Вол?

Плъх

Родените под знака на Плъха ще бъдат много енергични и оптимистично настроени през годината. Периодът е много важен за личните връзки. Идеалите на Плъха ще бъдат подложени на изпитание, но той ще устои на всяко предизвикателство.

Змия

Годината на Металния Вол ще помогне на Змията да намери отговори на отдавна задавани въпроси. Змията ще сбъдне някои свои съкровени желания без особено усилие.

Кон

Годината на Белия Метален Вол ще бъде много вдъхновяваща за Коня. Сбъднати мечти, нови планове и цели ще изпълват ежедневието му. 2021 ще е година за подобряване на личните отношения.

Маймуна

В Годината на Вола Маймуната ще намери отговори на много лични въпроси. Тя ще успее да намери баланса, който отдавна търси. Маймуната ще е по-уверена от всякога.

Прасе

Прасето ще се радва на финансов успех в Годината на Белия Метален Вол. Важното е да не действа прекалено стратегически, а по-често да се доверява на интуицията си.

Щастливи числа: 7, 9 12, 21, 34, 42
Щастливи дати: 5-и, 9-и, 17-ти, 29-ти

Щастливи цветове: бяло, жълто и зелено
Щастливи посоки: запад, северозапад и югозапад


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼

    10 5 Отговор
    Волът е скопен, па бил той и железен‼
  • 2 Си ган

    24 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: В годината на Белия Метален Вол всички ще се чувстваме длъжни да изпълняваме задачите и отговорностите си.

    Затова на 04,04,2021 всички пред урните..
  • 3 БАЙ Х@Й ‼

    13 1 Отговор
    Виж Бикът е друга работа ‼
  • 4 САМО

    3 3 Отговор
    АЙРЪН МЕЙДЪН😈

    Коментиран от #5

  • 5 И САМО

    1 7 Отговор

    До коментар #4 от "САМО":

    АЙРЪН БИКOF😠
  • 6 За овце

    14 2 Отговор
    Какво може да го чака един вол, освен да тегли?!!!
  • 7 Били гейтс

    8 5 Отговор
    В годината на вола(кастрирано го ве до както се знае) очаквайте всички да бъдете кастрирани/ваксинирани.
  • 8 123

    8 3 Отговор
    Ще теглиме като волове.
  • 9 Емил

    8 3 Отговор
    Нещо бъркате вола и бика! Имат една малка, но много значима разлика - от всеки бик става вол, ама обратното е невъзможно! Все едно сравнявате Б.Б. с някой от отровеното трио!

    Коментиран от #12

  • 10 Китайски истории

    2 1 Отговор
    И животни....!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 АМА..

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Емил":

    Те на ББ ОТДАВНА СА РЕЗНАТИ.
    ОТ ЗАПАДО...!!!
  • 13 Анджело

    15 1 Отговор
    Ние българите имаме само една опция. Да мучим като волове тази година, като ни подкарват с остена. Което го правим и другите години без значение китайския зодиак.
  • 14 hdhr

    5 0 Отговор
    жена патка какво я очаква и мъж чехъл
  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 16 Под знака вола

    2 0 Отговор
    Под вола може да очаквате кравата Милка.
  • 17 Iiiiiiii

    2 0 Отговор
    Годината на вола .... под вола теле