Last news in Fakti

15 Февруари, 2021 12:35 4 747 3

Отлагат завръщането на „Смени жената”

  • смени жената-
  • риалити-
  • шоу-
  • отлагане-
  • нов сезон-
  • btv

Причина за отмененото завръщане на риалитито е новият сериал „Белези”

bTV не можа да намери място в програмата си за риалитито „Смени жената”. До миналата година то се излъчваше всяка сряда след турския сериал. Заради пандемията обаче телевизията спря новите епизоди, подготвени за пролет 2020, с идеята да ги върне на екран този февруари. Но наскоро стана ясно, че „Смени жената” поне засега няма да се излъчва. Рестартът му е отложен най-малко с няколко месеца, твърди таблоидът "Уикенд".

Причина за отмененото завръщане на „Смени жената” е новият сериал на Би Ти Ви „Белези”. Заради него „Мастършеф” вместо в понеделник и вторник вече ще се излъчва във вторник и сряда и ще заема програмното време на шоуто за размяна на половинки, чиито продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Самите те не знаят кога ще могат да пуснат в ефир неизлъчваните епизоди, готови още от миналата година. Източници на „Уикенд” издадоха, че поне засега плановете са „Смени жената” да тръгне след като бъдат излъчени всички готови епизоди на другото шоу на Иван и Андрей тази пролет – „Бригада Нов дом”. Но тъй като количеството им е солидно и може да стигне за целия тв сезон, няма да е изненада, ако в крайна сметка отпадналото от програмата предаване бъде оставено чак за наесен.

Според хора от Би Ти Ви „Смени жената” има огромен проблем с набирането на участници. Хората на Иван и Андрей се оплаквали, че трудно се намират жени, съгласни да живеят в чужда къща, както и мъже, съгласни да отстъпят съпругите си за цяла седмица. Притиснати до стената, продуцентите започнаха да обещават хонорари на двойките, съгласили се да се подложат на експеримента. Но дори този номер не проработи. Накрая Иван и Андрей вкараха в играта популярни личности, само и само да продължат проекта си, който иначе трупа превъзходен рейтинг. Без достатъчно на брой участници обаче им е много трудно да продължат да го снимат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    4 1 Отговор
    И по-добре. Обидно и неуважително предаване.
  • 2 Никой

    4 0 Отговор
    Въх и к'о ш'и прайм с'я
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.