Last news in Fakti

19 Февруари, 2021 07:00 6 690 0

Вашият хороскоп за днес, 19.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста сложен ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 19.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Отново са ви налегнали парични грижи, няма как – сега се плащат сметките. Успокояващото е, че имате достатъчно приятели, които ще ви помогнат в случай на нужда. Направете нещо хубаво за себе си и може би ще разсеете тези битови мисли.

Телец

Днес е доста сложен ден за вас. Ще трябва да решавате разни неща, които не знаете дали искате или не. Настроението ви е доста смайващо – ту сте като буреносен облак, ту сте като ясно слънце, доста сте трудни за общуване.

Близнаци

Днес ще се чувствате малко неадекватни, може би защото е петък и вече приключва работната седмица. Най-добре приключете със започнатото и не начевайте нови неща, изчакайте понеделник, тогава повече ще ви спори.

Рак

Чудесен ден за край на седмицата, ще трябва да организирате почивните дни. Оставете повече време за срещи с приятели и за любимите си занимания. Домакинските задължения можете да поотложите.

Лъв

Всички се подготвят за почивка, а вие трупате работа и задължения. Няма начин, ще трябва да доработвате извънредно. И да се заричате, че следващият път няма да поемате непосилни задачи, няма да го направите, така че просто приключете започнатото.

Дева

Вие сте просто щастливци, почивните дни ви чакат пътешествия, макар и само пред екрана на телевизора. Днес не се отнасяйте прекалено в планове за бъдещи приятни изживявания, отделете малко внимание и на преките си задължения, няма да ви е трудно да приключите набързо.

Везни

От известно време сякаш сте друг човек, изглежда поемате повече отговорности, отколкото можете да понесете, а това неминуемо повишава напрежението около вас. Опитайте да си отдъхнете като наблегнете на физическото натоварване.

Скорпион

Доста сложен се очертава днешният ден. Не вярвайте на всичко, което чувате, защото само ще се ядосвате. В къщи могат да възникнат сериозни противоречия, заради желанието ви за повече свободно време. По-добре не дискутирайте нищо важно днес, само ще развалите вечерта на всички.

Стрелец

Днес ще ви завихрят ежедневните задължения, а и в събота най-вероятно ще имате доста работа. Гледайте по-ведро на нещата, направете си план (и гледайте да го изпълните). Не подценявайте дребните болежки, вземете мерки.

Козирог

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано - така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Водолей

Основните ви ангажименти ще са насочени към дома, може би има някои неща да се ремонтират. Малко сте закъснели, но е добре до понеделник да приключите с тези битови неволи. Днес се опитайте да бъдете по-мили с околните.

Риби

Активен участник сте в движението, дали е от място на място или са някакви сложни мисли, вие си знаете, важното е нещата да се развиват. Имайте предвид, че може да ви дойдат неочаквани гости, така че имайте нещо за почерпка.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА