Last news in Fakti

19 Декември, 2012 11:45 1 360 1

Българин подгрява David Guetta в Ню Йорк

  • дейвид гета-
  • it ain't over-
  • alek sandar-
  • boyplay

Съвместното парче на  Dess и Alek Sandar „It Ain't Over" се оказа една от любимите на световно известният DJ -  David Guetta. След представянето на парчето в България, Alek Sandar се завърна в Ню Йорк. Там той бе поканен лично от Guetta да подгрява един от неговите концерти.

Събитието ще се състои на 7-ми февруари в Ню Йорк. David Guetta чул няколко песни на талантливия българин, сред които „It Ain't Over", като останал впечатлен от произведенията, създадени от Alek Sandar и неговата банда Boyplay.

"Никога не съм виждал продукция от такъв ранг, която да не е издавана от голям глобален лейбъл" - споделя музикалният продуцент Крис Йънг, който работи с Тейлър Суифт, LMFAO и др.

„Изключително съм щастлив, че David Guetta избра именно мен да го подгрявам. Радвам се, че харесва „It Аin't Over" и продукцията на Boyplay. Това е наистина голяма чест за нас. Надявам се с Деси да получим подкрепа и от българска страна и музикалните медии да пускат „It Ain't Over" по-често" - с усмивка отбеляза Alek Sandar пред signal.bg

Поканата за участието с David Guetta не е първата голяма изява на Alek Sandar зад Океана. През юни той откри престижния "New York Music Festival".

Alek в момента работи с  Boyplay върху поредица от песни за световни изпълнители, една от които ще бъде и нова песен за Dess.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 1 Отговор
    Що ли не го вярвам това.. Малко ми прилича на евтина самореклама..
    Аман от "звезди" дето никой не ги е чувал, ама като четеш статиите за тях, все едно едва ли не са продали повече албуми от Майкъл Джексън...