Last news in Fakti

20 Декември, 2012 20:48 5 071 5

Лили от Биг Брадър в турски сериал

  • лили от биг брадър-
  • турски сериал-
  • ще се снима

 Лили от Биг Брадър ще се снима  в турски сериал.

"Досега съм се снимала в епизодични роли, предстои ми да участвам и в турски сериал”, призна тя пред LOVE style.

Красавицата е готова и отново да се снима в еротично мъжко списание. Тя признава, че има годежен пръстен от приятеля си и се вижда като булка. „Аз съм вече на 31 години и възрастта ми е подходяща за това. Булчинската ми рокля ще е като на Кари Брадшоу от „Сексът и градът”, казва Лили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    НЕЩО ЗАПОЧВАМ ДА ЧЕТА ЕДНИ И СЪЩИ НЕЩА ЗА ПОВЕЧЕТО СЛУЧАЙНО ИЛИ НАРОЧНО ИЗВЕСТНИ ,,ЧАЛГНАМ СТАЙЛ'' БЪЛГАРКИ И ТО Е: – СНИМКИ В ЕРОТИЧНИ СПИСАНИЯ И РАЗНИ ТАМ БЛУДКАВИ РОЛИЧКИ В КАКВО ЛИ НЕ В ИМЕТО НА ПОВЕЧЕ ИЗВЕСТНОСТ И НЯКОЙ ЛЕВ ... ДО КЪДЕ ИМ СТИГАТ АМБИЦИИТЕ И С ЦЕНАТА НА КАКВО НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ СЕТИ ЧОВЕК ...
  • 2 сдф

    1 0 Отговор
    чалга-поколението с чалга-образование, вади чалга-успехи... да са ни чалга-честити!
  • 3 ХХХ

    1 0 Отговор
    Прави сте момчета, подкрепям напълно коментарите ви! ;)
    Уви - факти, показващи грозната истина в BG.

    P.S. А тази буквално ми прилича на змия, но в човешки образ... :/
  • 4 некой си

    1 0 Отговор
    Сигурно ще е в ролята на някой метреса на някой патрон,щот ако се изпълни като роля от някой местна актриса ще я гледат накриво.Или пък може да е в ролята на порно актриса или магистрална превъзходна,квото и да е за всички тези роли е с перфектните данни.Айде хайърлия да и е на момичето кво да кажем,ще рекламира всестранно жриците на любовта.
  • 5 змиеукротител

    0 0 Отговор
    Прилича на бившата ми,нищо специално,бяла кожа,зелени очи,големи гърди и голям диференциал,идеална за кадъна в турски сериал.Смотана филмарка,не защото се снима във филм,а защото си вярва,че е вървежна мацка с големи спонсори,уви-тегли кредити и бяга от страната,щото трябва да връща парите на майка си,която прилича на первездна баба от германско порно!