Last news in Fakti

4 Май, 2021 22:23 11 539 8

Проблемите за Фарук от "Завинаги" нямат край

  • завинаги-
  • проблеми-
  • фарук-
  • йозджан дениз-
  • турски сериал-
  • синдром медея-
  • медея-
  • бивша жена

Актьорът Йозджан Дениз обвини бившата си жена, че страда от синдрома "Медея"

Известният турски актьор Йозджан Дениз, известен с ролята си на Фарук от сериала "Завинаги", не спира с битките с бившата си съпруга. Двамата взаимно се обвиняват в насилие и водяти дело за попечителство над сина им. В последното развитие на събитията обаче Дениз обвини Фейза Актан, че е отвлякла сина им и че е болна от "комплекса Медея", пише cnnturk.

Йозджан Дениз трябваше да отпразнува третия рождения ден на сина си Кузей, но по-късно актьорът се оплака, че не се е чувал с детето си от над 10 дни.

Дениз казва: "Тези, които изпадат в подобни ситуации, моля, прочетете и се поинтересувайте за този комплекс от медиите в интернет и youtube.

Митът за Медея

В различните древногръцки, но също така и латински произведения, Медея е описвана като жестока и безскрупулна магьосница, която заради своя любим Язон организира поредица от кървави измами, често прибягвайки до своите магически способности. Язон обаче, решава да я изостави, за да се ожени за друга жена, дъщеря на крал, и да се възкачи на трона.

След като разбира за измяната, Медея решава да с отмъсти като изпраща дреха пропита с отрова на съперницата. След нейната смърт в пристъп на ярост Медея убива и двамата си сина.

Преди да замине тя разкрива какво е направила на Язон, давайки му да разбере, че той е виновен за смъртта на децата им.

Какво е комплексът "Медея"?

Това заболяване, което се нарича „синдром на злонамерена майка“, се наблюдава при една от всеки три жени поради нарастващите разводи през последните години. В процеса на развод или след него жените в тази ситуация проявяват екстремно поведение, стигайки дотам, че да навредят на децата си или да ги лишат от бащите им, за да накажат и да отмъстят на бившия си съпруг.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисирки

    11 3 Отговор
    Този е певец(главно), плюс това не е турчин, а кюрдин с турско гражданство. Да се знае.

    Коментиран от #8

  • 2 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    5 1 Отговор
    горкият господин ФАРУК за винаги беше ВЕЛИК сериал много РОМАНТИЧЕН и ВЪЛНУВАЩ и двамата с госпожа СЮРЕЯ бяха много ХУБАВА двойка в него плаках от вълнение и щастие когато се ожениха и как щастливо заживяха дано и в живота бъде щастлив

    Коментиран от #3, #6

  • 3 сектант

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    супер. ама никой не го интересува
  • 4 Гошо

    4 0 Отговор
    Как са спи след тая сага? Е.ах.е ми майката!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Алфа Вълкът

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК":

    Намери си греда, аз ще ти донеса въже!
  • 7 Алфа Вълкът

    1 0 Отговор
    При бърза проверка в нета потвърдих съмненията си, жена му е 29г. Хванала последните силни години на мъжа си и сега сака някой по работяга да оре.
  • 8 клоака

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мисирки":

    Казваш, че е като милион турци в България. Те също са с българско гражданство.. Прав си. И ние казваме, че турците в България са българи, както турците казват за кюрдите, че са турци. Нормално е, все пак родината е важна, всеки зачита родното си място. Аз като служих в Българската армия имаше стотици турци, които служиха рамо до рамо с мен, както и кюрдите служат в турската армия. А по време на война също хиляди турци са загинали за България, нормално е да защитават родината, семейството...