Last news in Fakti

30 Юли, 2020 12:09 4 146 6

Турска звезда от сериал се омъжи повторно (СНИМКИ)

  • турски сериал-
  • актриса-
  • сонгюл йоден-
  • перла-
  • къванч татлату

Сватбата на Сонгюл Йоден от "Перла" се състоя в дома ѝ

Популярната турска актриса Сонгюл Йоден, която е добре позната на българската публика с ролята си на Инджи в телевизионния сериал "Перла", в който си партнира с Къванч Татлату, за втори път през живота си извървя пътя до брачния олтар под звуците на Менделсон. Преди два дни тя и партньорът ѝ - бизнесменът Арамн Бичакчи, размениха своите обети пред погледите на най-близките си хора и днес официално са съпрузи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Şükran Ovalı, yakın arkadaşı Songül Öden’le fotoğraflarını ‘Söze gerek yok’ notuyla paylaştı. #şükranovalı #songülöden #oyuncu #karnavalcom

A post shared by Karnaval (@karnavalcom) on Jul 30, 2020 at 12:03am PDT

Заради пандемията от новия коронаворус, завладяла целия свят, сватбената церемония се проведе в тесен кръг, а мястото, на което младоженците официално се врекоха в любов един на друг, беше домът им в Инстанбул, пише турският вестник Hürriyet.

За големия ден 41-годишната брюнетка се спря на нежна бяла рокля с етикет "Barrus London", чиято кройка стигаше до земята. Върху дълбокото V-образно деколте на тоалета минаваше фина дантела с флорални мотиви, от която бяха изработени и дългите ръкави на дрехата.

Външният ѝ вид се допълваше от дълъг воал, а единственият аксесоар, който носеше, бе изящна тиара с бляскави камъни, наподобяваща венец от цветя. Косата ѝ беше значително по-къса от времето, когато все още се излъчваха епизодите на турската поредица, а за събитието тя бе накъдрена.

Интересен бе и изборът на облекло на младоженецът, който обърна гръб на класическото черно и подобно на булката, се спря на белия цвят.

Сонгюл, която е родена на 17 февруари 1979 г. в Диарбекир, но е израснала в Анкара, където баща ѝ се мести, докато тя е все още дете, минава под венчилото за втори път. Първият ѝ брак е с колегата ѝ Джанберк Учужду, с когото се развеждат през 2008 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍

A post shared by Songül Öden (@sngloden) on Jul 23, 2020 at 8:19am PDT

Според пресата в южната ни съседка те се разделят заради ревността на мъжа ѝ, който по онова време изпитва съмнения, че половинката му има отношения с екранния си партньор - бившият спортист и модел Татлату. Двамата с Учужду нямат деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt 🕊

A post shared by Songül Öden (@sngloden) on Apr 30, 2020 at 9:12am PDT

В превод от турски името на Сонгюл означава "последна роза". Преди славата да я застигне с появата ѝ на малкия екран, тя участва в множество театрални постановки. През 2001 г. е първото ѝ участие в мини сериал, носещ името "Vasiyet", а последното през 2011 г. в "Другите отчаяни съпруги".

В своята родина Йоден е една от любимките на публиката, които я обичат заради красотата ѝ и благия ѝ характер.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫 #tbt

A post shared by Songül Öden (@sngloden) on Jan 30, 2020 at 9:55am PST


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vukadin

    17 1 Отговор
    Че това е повод за цял нов сериал! Между другото новината е много вълнуваща и важна!
  • 2 дааааа

    7 12 Отговор
    И при турците има шафрантии, че и грозновати.
  • 3 Емил

    7 13 Отговор
    Жени се повторно и то пак без фередже! Това е обеда за Мохамед - да се пребие с камъни пред джамията "Св София"!!!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Емчо, в 21 век сме

    15 2 Отговор

    До коментар #3 от "Емил":

    Ама ти явно все още си заседнал във времето на априлското въстание със сцепеното черешово топче :))))
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Браво

    11 4 Отговор
    Турците са модерни, но Ердоган ще ги върне векове на зад. След години, като остарее още и доизперка ще затвори турските граници, като в Северна Корея.