Last news in Fakti

31 Март, 2021 20:58 5 765 11

Хванаха мафиот чрез кулинарно шоу

  • мафия-
  • ганстер-
  • мафиот-
  • кулинарно шоу-
  • готварство

Гангстерът се криел от властите в продължение на 7 години

Хванаха мафиот чрез кулинарно шоу - 1
Снимка: Shutterstock

Желанието на един беглец от италианския гангстер да покаже готварските си умения успя да го вкара в затвора след седем години бягство. Италианската полиция проследи 53-годишния Марк Ферен Клод Биарт чрез кулинарни видеа, качени от него в YouTube. Въпреки че мафиотът умело крие лицето си, той така и не се сеща, че трябва да прикрие татуировките на тялото си. Предполагаемият член на престъпната банда "Ндрангета" беше арестуван в Доминиканската република миналата сряда и сега е екстрадиран обратно в Италия, пише Флагман.

Според съобщенията на полицията Биарт е водил спокоен живот в град Бока Чика. Той бяга от властите от 2014 г., когато е бил издирван от полицията за предполагаем трафик на кокаин в Холандия от името на клана Качиола от мафията "Ндрангета". "Ндрангета" се счита за една от най-мощните организирани престъпни групи в света, тъй като контролира по-голямата част от кокаина, влизащ в Европа. Тя е базирана в Калабрия, регионът, който е върхът на "обувката" на Италия.

Предполагаемият бос на клана, Луиджи Манкузо, на 66 години, е известен като "Чичото". Други членове са с прякори като "Вълкът", "Дебел" и "Блонди". Всички те сега са изправени пред съда в най-мащабния процес срещу мафията, който Италия е виждала от десетилетия. Има 355 предполагаеми мафиоти и корумпирани служители, на които са повдигнати обвинения след продължително разследване на групата "Ндрангета".

Повече от три часа бяха четени имената на подсъдимите в първия съдебен процес, съобщи тогава агенция Франс прес. Обвинителният лист включва убийство, трафик на наркотици, изнудване и пране на пари. Очаква се над 900 свидетели да дадат показания на процеса, който започна през януари и ще продължи две години.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 истина е

    34 5 Отговор
    А нашият с джипката ходи на всякъде ,и му постилат килими да върви !!! Робите си заслужават крадците !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ВъГъЗъ

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Младо е момичето, мисли си за клецане!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Капиталистическа

    5 0 Отговор
    ... суета!!! За съжаление днешното капиталистическо общество в комбинация с развитието на социалните мрежи карат човек "да се покаже", "да изпъкне". Но в определени ситуации не знаеш до къде може да стигнеш!!!
  • 7 Asdfg

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "ВъГъЗъ":

    Ок, но винаги пише недомислици! Бах ти “журналист” ли е това? Поне като преписва да пише смислено!

    Коментиран от #8

  • 8 ВъГъЗъ

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Asdfg":

    Опитва се да вкара малко собствена мисъл и творчество,
    но не ѝ се получава!!!
  • 9 Събиноо

    8 1 Отговор
    ма кукло негамотна!! Ма кви си ги писала пак ма?!
    Публикувано във факти.бг: Желанието на един беглец от италианския гангстер да покаже....."
    Малее, тоя сосрос си е хвърлил парите на вятъра!!!!
  • 10 италианец

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Asdfg":

    Събчето в момента се чувства като тиква- търкаля се по земята,замаяна от "тревицата" и е пълна със семе по всички възможни места.
    На това сега му се вика дискоТЕК и е придружено от яка чалга или т. нар. "хаус"- музика за джендър-наркомани.
    п.п.
    Не я търси изобщо в момента. Изчакай утре да се наспи до къде 12, да посере, попие водица и ако е неделя да се изкъпе. И чак тогава и пиши.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.