Last news in Fakti

20 Април, 2021 17:34 10 737 10

Зодиите, които намират щастие в самотата

  • зодии-
  • одиакални знаци-
  • щастие-
  • астрология-
  • самота

Представителите на тези знаци не се нуждаят от компания, за да са щастливи

Зодиите, които намират щастие в самотата - 1
Снимка: shutterstock

Не всеки се чувства добре в компанията на други хора. Някои предпочитат да са сами. Според астролозите, зодиакалният знак, под който сме родени до известна степен определя това, дали ще се чувстваме добре сами или в компанията на повече хора.

Вижте знаците, които намират своето щастие в самотата:

Телец

Колкото и да е странно, приятелски настроените и общителни Телци, които са готови да споделят личните си победи със своите приятели, често избират самотния живот. Причините за това са няколко. Те се доверяват само на себе си и затова рядко искат помощ от другите. Освен това, наистина се страхуват да не се привържат към даден човек и после да го загубят. За Телеца това може да се сравни с края на света.

Водолей

Водолеите често са душата на компанията. Но те се чувстват най-комфортно, когато наоколо няма никой - не е нужно да се адаптират и да изпълняват обещанията си. Освен това, самите Водолеи понякога не знаят какво искат от живота - да мързелуват вкъщи и да гледат любимите си телевизионни предавания или просто да обикалят всички нощни клубове и да не се приберат цяла нощ. Много малко хора съумяват да изградят отношения с такива личности.

Риби

За разлика от предишните зодиакални знаци, Рибите изобщо не са против да създадат семейство и да споделят радости и скърби заедно. Въпреки това, поради своята мистична природа, тези индивиди обичат да се потопят в света на мечтите и фантазиите. И с неохота се връщат в реалността. Сами със себе си представителите на този знак чувстват вдъхновение и именно в такива моменти ги посещават блестящи мисли. Близките им трябва периодично да ги оставят сами, за да им позволят да мечтаят. Само по този начин Рибите ще са щастливи.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    34 1 Отговор
    Самотни са хората от зодия- Умните! На върха е самотно.....

    Коментиран от #3

  • 2 Коя таз баба ва...?!

    1 1 Отговор
    Дето чувства,, кеф,, от това.....!
  • 3 Брендица

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Зависи от върхът.. Самотата е временно състояние, терзание някакво в даден момент. Все пак човек е обграден с хора. Дори да няма близки, движи се сред хора. Та самотата не трае дълго..

    Коментиран от #4

  • 4 Когато

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Брендица":

    Човек изпусне влакът, като млад, изпада, така и възрастните хора... Младите стават стари ергени и самотници, като старците, без внуци! Да знаеш! Военната щерко!

    Коментиран от #5

  • 5 Брендица

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Когато":

    Зная това дето пишеш, но то е породено от личен избор. Съмнявам се, че си на 70?! Имаш още малко време да помислиш, защото при остаряване се променя не само външно човек..
  • 6 Нане

    2 18 Отговор
    Самотни са надменните и завистливи хора. За тези пороци на душата лек няма!

    Коментиран от #10

  • 7 хихихо

    17 0 Отговор
    Всеки си има история и си знае защо е направил определени избори. А и нерядко животът избира без да пита!
  • 8 Тото

    0 1 Отговор
    Дрън дрън
  • 9 Баба Яга

    4 0 Отговор
    Да си самотен и да избираш да си самодостатъчен са различни неща.
  • 10 Скорпион

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Нане":

    По голяма глупост и да искаш не можеш да изтропаш! 🥳 Да си сам, не означава да си егоист надменен, а свобода, сам да решаваш как искаш да организираш живота си, без да зависиш от някой, ама това не дефинира пороци, не означава да нямаш приятели. Човека е социално същество и има нужда от контакти, но трябва да може и да бъде сам когато желае, а това става само когато не си обвързан и зависим👍капито?