26 Април, 2021 15:22 9 721 8

Бременната Мария Илиева с намек към Рачков

  • мария илиева-
  • димитър рачков-
  • шега-
  • бременност-
  • второ дете-
  • певица-
  • забраненото шоу на рачков

С теб ни свързва нещо специално, пошегува се певицата, с това, че водещият е бащата на второто ѝ дете

Бременната Мария Илиева се появи за първи път в ефир, откакто сподели хубавата вест, че очаква второ дете. Тя участва в тазвечерния (25.04. б.р.) епизод на "Забраненото шоу на Рачков", с което официално опроверга слуховете, носещи се упорито в медийното пространство напоследък, че планира да роди втората си рожба в Маями, за да може бебето ѝ да получи американско гражданство. Доскоро певицата действително бе в Щатите, където прекара няколко седмици със свои приятели, но сега вече отново е в България.

Преди брюнетката да излезе зад кулисите, за да изпълни своята съвсем нова песен "Любов", водещият обяви, че това ще бъде първото интервю, което тя ще даде от началото на месеца, когато разкри, че пак ще става майка. В интерес на истината обаче... интервю нямаше, тъй като по-голямата част от гостуването ѝ в предаването премина в майтапи и предизвикателства, отколкото във въпроси и отговори. Така че спокойно може да се каже, че почитателите на изпълнителката получиха, ами, горе-долу онова, за което се пее в един от най-големите ѝ хитове, а именно "Нищо".

За цялото време, което Мария прекара в студиото на Димитър Рачков, той дори веднъж не я попита за самоличността на бащата на бебето ѝ, превърнал се в истинска загадка, която засега тя твърдо отказва да разкрие. За сметка на това обаче, Илиева реши да се пошегува с комика, намеквайки пред камерите, че именно той я е забременил.

"Има нещо специално, което ни свързва с теб", каза му тя, галейки нежно своя наедрял корем, допълвайки, че може да предостави доказателства за твърдението си.

Въпросното удостоверение бе видео от 2019 г., когато Илиева бе една от участниците в "Като две капки вода", а самите кадри показват как Рачков изненадващо я целува по устата в края на разговора, предшестващ излизането ѝ на сцената на шоуто за имитации. Разбира се, тогава всичко бе в кръга на шегата, тъй като епизодът бе излъчен на 1 април, но по-късно последва цяла хумористична постановка, в която Илиева уж съди водещия за "нежелано сексуално посегателство".

В сегашната ѝ изява, единственото нещо около бременността на родната музикална звезда, което стана ясно, е, че терминът ѝ е през лятото. Поддържайки мистерията по темата, тя така и не издаде какъв е полът на бъдещето ѝ отроче.

На финала, малко преди края на гостуването ѝ, двамата все пак размениха няколко думи за новите проекти на поп певицата, сред които е и новият български сериал "Порталът". В поредицата, чиято премиера ще бъде точно на Великден, Илиева ще се превъплъти в образа на младата Йорданка Христова. Тя сподели още, че е имала честта да запише 4 от саундтраците към продукцията. Освен това скоро ще представи България на фестивала "Франкофоли".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vasik atanasova

    6 2 Отговор
    ТОЗИ ЛИЛИПУТ ЛИ ЩЕ Е БАЩАТА ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мноооого е

    3 5 Отговор
    талантлива-номер 1 е,заедно с Миро от Каризма
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Изумен

    12 1 Отговор
    На моменти соца ми липсва! Тогава нямаше толкова елементарна простотия при това влюбена в себе си! Всичките тия неграмотни "звезди" щяха кротко да карат трамвай или да белят картофи в ученическия стол!
  • 8 Мария

    1 1 Отговор
    Ужасно тъпо поведение и държание, за възпитание да не говорим и пишем. Не разбраха тия посредствени хорица, които често са по телевизиите, че трябва и да възпитават...