Last news in Fakti

28 Януари, 2013 11:40 1 896 2

Ариел Шарон показа признаци на живот

  • ариел шарон-
  • кома

Бившият премиер на Израел Ариел Шарон, който от седем години е в кома, е показал значими сигнали за мозъчна активност, предаде Би Би Си.

Медията се позовава на последното изследване на екип от израелски и американски специалисти, които са посетили политика в болница в Беершеба.

Лекарите са регистрирали повишаване на мозъчната активност на Ариел Шарон при показване на снимки на близките му или при пускане на запис на гласове на синовете му.

Лекарите определят реакциите, показани от 84-годишния бивш премеир, като „окуражителни” за това, че един ден може да бъде намерено лечение за някои видове кома, съобщи доктор Алон Фрийдман от медицинския център „Сорока” в Беершеба.

На 4 януари 2006 г. той получи масивен инсулт и оттогава е в кома, а животът му е поддържан от медицинска апаратура.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    0 1 Отговор
    изклю4ете апарартурата и я дайте за хора достойни за нея
  • 2 муспи

    0 0 Отговор
    Ще ви позлатиме.
    Българи, ще ви позлатиме - решение на Великия Рабинат на изсраил! И всичко срещу една малка и нищо не костваща заварка. Едва ли има интелигентен гой да не знае кой е голямия приятел на българския народ Ариел Шарон, и че се лекува от кома вече второ десетилетие. Като с приятели ще споделим синедрионната тайна, че той страда от постоянна ерекция, в началото била сутрешна, а вече четири години постоянна. Медиците са все хора на Мосад, но такова нещо не са очаквали. Те се бориха с всички средства на съвременната наука, от преливане на кръв от пениса в ануса извършвано с разкошно скъпа американска апаратура, до психообработка - прожектиране в мозъка как Голда Меир гола го гони, той иска да бяга но кома, краката не мърдат, и после усъвършенствано - психиатрите са работници от Второ творческо обединение на института ФОКУС (Фройдистко Обяснение на Комунистическото Ускорение на Слаботоковете), все Нобелови Лауреати, приказно богати и не от изсраелски източници. Те успяха да му пробият аурата - абсолютно черна аура, непробиваема като черен бетон, и му набутат видиото - как му се движат краката и как бяга. Но, както винаги - антисемитизъм! - онова , дето отдавна ври във врящи изпражнения (талмуд), този древен враг на изсраиля, блокира прожекцията така, че бягане има, но местене никакво! Братя в йехова от стремително възтановяващите се вилаети, Рабинатът на МВФ ви моли да не протакате, а да доставите спешно жрици от Околовръстното. Те са от бога, те са доказали през хилядолетията че до каквото се докоснат издъхва. Само те могат да измъкнат брата Ариел от синджирите на Шеола, а той във всичко останало си е кристален като ангел. Боко и Сладуре - това е надпартийна задача, поръчка от Най горе, от Там, дето като погледнете губите съзнание! Ще ви позлатим, после ще ви помолим да ни дадете всички роми, на вас за какво ви са, те са наша кръв, за нас те са природна връзка между богоизбраните и Самата йехова! Вместо тях ще ви доставим палестинци в неограничени количества - като минимум за всеки ром/ка по 10 палестинеца/нки, и то като начало. Те ще ви стопанисат територийката досега само с потенциал за развитие. Ще ви научат как да си препасвате шалварите. Ох-ох-ох - кой кат вас, - де на нас да предлагат такива неща!