Last news in Fakti

2 Юли, 2021 09:38 3 854 10

Амбър Хърд тайно стана майка (СНИМКА)

  • амбър хърд-
  • майка-
  • тайна-
  • бебе-
  • дете

Бебето се е появило на бял свят през април

Амбър Хърд тайно стана майка (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Бившата съпруга на Джони Доп - актрисата Амбър Хърд, стана майка тайно. 35-годишната блондинка съобщи, че е станала майка на дъщеря чрез сурогатна майка. В специален Инстаграм пост звездата разкри, че бебето, родено на 8 април, се казва Ууна Пейдж и е кръстено на покойната ѝ майка Пейдж, предава Page Six.

Източник на изданието казва: "Ууна е очарователна. Амбър винаги е знаела, че иска да стане майка и сега най-искреното ѝ желание се сбъдна, Благодарна е на невероятната жена, която дари Ууна с живот".

Публикация, споделена от Amber Heard (@amberheard)

Самата Амбър написа в Инстаграм към първата снимка с бебето: "Толкова се вълнувам да споделя тази новина с вас. Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя по моя начин. Сега оценявам колко важно е за жените да мислят за тази фундаментална част от съдбата ни по този начин. Надявам се да стигнем до място, на което ще бъде нормално да не искаме задължително пръстен, за да имаме кошара", сподели актрисата.

В момента Хърд е във връзка с кинематографката Бианка Бути, с която са заедно от януари 2020 г., но за момента е единственият законен родител на новороденото момиченце.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И как ще станеш майка

    16 2 Отговор
    Чрез сурогат, това, пак не ми ясно,.......!

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Да, сетих се

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "И как ще станеш майка":

    Така може и,, мъж,, да стане майка, да пази Бог, от такива,, дяволски,, работи....!
  • 3 Стоенчу

    3 1 Отговор
    "По моят начин".....
    Боровица съща...
  • 4 глоги

    5 1 Отговор
    "Надявам се да стигнем до място, на което ще бъде нормално да не искаме задължително пръстен, за да имаме кошара" КОШАРА С ГРАДИНА И БАСЕЙН ЗА 6 МИЛИОНА ДОЛАРА. Б...ТИ И КОШАРАТА!
  • 5 замислен

    5 3 Отговор
    Как така се става майка тайно?
    Предполага ме забременяла също толкова тайно? Толкова тайно, че дори по някакъв неестествен начин е станало.
    Аз знам ,че да се ядат, пият и ползват сурогати, не само, че не е правилно, но е и вредно. То за това му се викат "сурогати". Инак по храните го пишат "имитиращ продукт", а в забременяването не знам.
  • 6 ооо

    3 2 Отговор
    все по-нормално взе да се възприема да откраднеш детето от майка му и да го гледаш като свое, както и тя да продаде детето си...
    десетки векове бягане от робство, иначе накрая пак там. роби за пари, деца се продават като кученца...
    поне на някое нормално семейство да си беше дала детето, да отрасне нормално с майка и баща.
    сега ако и ваксините си свършат предназначението - такива неща ще стават все по-често явление. Затова е забранено ваксинирането на децата, че не е ясно дали ще се забременява после... изобщо...
  • 7 сектант

    3 0 Отговор
    справедливост за джони деп, заради тая м&&&^&а му се съсипа живота на човека
  • 8 11111111

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "И как ще станеш майка":

    Това значи че друга жена е забременяла и износила бебето срещу вероятно голяма сума и и е родила детето. Като гледам, няма мъж явно са ползвали донор.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хъм

    2 1 Отговор
    Жена, детето не е от тебе!