8 Юли, 2021 07:00 10 950 0

Вашият хороскоп за днес, 08.07.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за събиране на свенения и дългове за Раците

Вашият хороскоп за днес, 08.07.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста непостоянни и несигурни ще са всички около вас, а и самите вие. Днес е ден за разговори и споразумения, но без документален резултат. Общо взето всичко ще е само на думи, делата оставете за друг ден.

Телец

Днес не е желателно да стоите дълго прави. Ако е много наложително, обезателно си вземете вана, погрижете се за краката си, защото са много уязвими. Не приемайте лично всичко, което ви кажат, някои хора си говорят просто, за да се намират на приказка.

Близнаци

Днес ще сте неуморни в търсенето на впечатления. Ще ви вълнува всичко наоколо и ще сте изпълнени със съчувствие към всичко живо. Не се задълбочавайте, все пак имате си и други задължения.

Рак

Ден за събиране на сведения и най-вече на дългове. Ще получите приходи от няколко места, но не бързайте да ги харчите, ще имате нужда от тях. Не приемайте за чиста монета всичко, което ви казват, днес хората си говорят предимно, за да се намират на приказка.

Лъв

Най-голямата опасност днес е да прибързвате, а определено няма да имате търпение, за да правите нещата докрай. Намерете средния път - не се занимавайте със супер важни неща, разчитайте на рутината си. Използвайте този ден предимно за разговори.

Дева

Днес ще разбирате всичко от една дума и дори още преди да са ви го казали. Не плашете околните с тази си способност, но пък можете успешно да ги забавлявате, изявявайки се като илюзионисти.

Везни

Днес лесно ще пилеете пари, но затова пък ще намерите приятели и поддръжници, дори може и спонсор да откриете. Важното е обмен да има от всякакъв род - на идеи, мисли, пари.

Скорпион

Имате огромна нужда от промени и общуване. Внимавайте да не ви мине целия ден в забавни разговори с приятели и после да се чудите как така нищо не сте успели да свършите. Спазвайте предварителния си план, поне в общи линии.

Стрелец

Околните силно ще ви дразнят, а май причината е във вас самите. Опитайте да сте малко по-сериозни, не се шегувайте с всичко и всички. Забравете критиките и поученията поне за момент.

Козирог

Днес ще сте абсолютно безкритични, което в един момент може да е окаже доста опасно. Ще заблуждавате хората и то не умишлено, а от добри намерения. Бъдете малко по-сдържани и внимателни в изказванията си.

Водолей

Днес всичко ще прекарвате през призмата на емоциите, заради което ще станат доста грешки. То не е лошо човек да е по-емоционален, ама вие прекалявате. Я се стегнете малко.

Риби

Днес никой не може да ви измъкне от лапите на любовта. Може дори самите вие да не знаете на кой свят сте. Внимавайте да не се окаже накрая, че просто сте слънчасали.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА