Last news in Fakti

20 Юли, 2021 07:00 9 323 1

Вашият хороскоп за днес, 20.07.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за пътуване за Телците

Вашият хороскоп за днес, 20.07.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не се улисвайте в празно философстване, а действайте. Днес с помощта на приятели може да постигнете много, дори повишение в службата или пък да си намерите нова работа.

Телец

Идеален ден за пътуване, а също и за явяване на изпити. Днес ще сте малко авантюристично настроени и защо не направите нещо необичайно. Само гледайте да не е свързано с крупни суми (при това чужди).

Близнаци

Нещата ви ще се подредят добре днешния ден, въпреки нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

Рак

Е, имали сте и по-добри дни, но пък днес ще имате много стимули за действие. Погледнете нещата откъм положителната страна и ще се почувствате много по-добре.

Лъв

Ден много подходящ за почистване и изхвърляне на ненужните неща. Ще имате нужда от малко оптимизъм. Освободете се от страховете си и не се доверявайте прекалено на сънищата.

Дева

Много подходящ ден да докажете качествата си, въпреки мрънкането на околните. Не прекалявайте с критичните си забележки и не се опитвайте на всяка цена да впрегнете всички в работа.

Везни

Денят е доста добър за вас, ако сте и в отпуска, просто сте за завиждане. Подходящ ден да започнете да изграждате нещо хубаво, пък било то и пясъчна кула. Разходките привечер ще ви накарат да се почувствате много романтично.

Скорпион

Малко нервни ще сте днес. Възможните ви проблеми ще се дължат най-вече на нещата, които премълчавате. Колкото и да е странно неизказаното може да се окаже сериозен проблем във взаимоотношенията. Манипулирайте, но правилно!

Стрелец

Днес ще се чувствате малко отдалечени от досадните ежедневни неща, макар че ще ви се наложи да се занимавате с тях. Не си позволявайте да се разсейвате, защото всяка ваша крачка се следи много внимателно.

Козирог

Един много сериозен ден. По-сериозен,отколкото можете да понесете. Не губете присъствие на духа, просто бъдете по-смели и действени. Ще успеете. Днес бихте могли да осъществите полезни срещи. Внимавайте да не ви натоварят с всички възможни отговорности.

Водолей

Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.

Риби

Взаимоотношенията са нашият ключ към света. Днес можете да го отключите, като просто позволите на другите да стигнат до вас и вие до тях. Поставили сте си толкова високи цели, че не е ясно кога ще успеете да ги покорите. Гледайте да си нямате вземане-даване с началници и държавни служители, не е във ваш интерес.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за ХОРОСКОПА госпожа МАРИНОВА